Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: "Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την υπερφορολόγηση"


"Δεν μπορεί να υπερβεί ένα υπουργείο το θέμα της υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων . Βρισκόμαστε υπό επιτήρηση, και δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την φορολογική επιβάρυνση, παραδέχθηκε την Τετάρτη η υφυπουργός Οικονομίας Θεοδώρα Τζάκρη κατά την διάρκεια της παρουσίασης των προτάσεων των παραγωγικών κλάδων για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κ. Τζάκρη εκτίμησε πάντως ότι θα υπάρξει "άρση εμποδίων", τουλάχιστον στο φορολογικό με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας δήλωσε ότι είμαστε ενάντια στην φορολόγηση επιχειρήσεων, ενέργειας και εργατικού κόστους.
"Δεν φτάνει η συνεννόηση που ολοκληρώνετε σε προτάσεις... Πρέπει να αυξηθεί η παραγωγή, καθώς μόνο έτσι θα λυθούν τα προβλήματα" συμπλήρωσε ο κ. Φέσσας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. "...Δεν μπορεί ένα Υπουργείο το θέμα της υπερφορολόγησης των Επιχειρήσεων"
    Τότε κυρία Τζάκρη αφού δεν μπορείτε να κάνετε το αυτονόητο, να κρατήσετε δηλαδή στην Ελλάδα τις Επιχειρήσεις και την φορολόγησή τους στείλετε τις σε γειτονικές χώρες να ανορθώσουν τις εκεί οικονομίες.
    Πάψτε να πετάτε το μπαλάκι της ευθύνης στους ξένους. Εσείς τους φέρατε, εσείς εξακολουθείτε να τους προσκυνάτε, εσείς υπακούετε σε ό,τι σας πουν. Δεν πιστεύει πλέον κανένας Έλληνας ότι έχετε χάσει τον έλεγχο. Δύσκολο να πείσετε ακόμη και τους φανατικούς ψηφοφόρους σας ότι δεν ενεργείτε σύμφωνα με "εντολές" των αφεντικών σας, που σίγουρα δεν είναι οι απλοί καταστηματάρχες πολίτες αυτού του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ:
    ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.........ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.