Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυλαία στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας με πρωταθλήτρια την ιστορική Δόξα Μελισσίου


Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, 2ος όμιλος, η ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, σε ένα διαδικαστικό και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον παιχνίδι, στο Δημοτικό στάδιο Δαμιανού και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, αναδείχθηκε ισόπαλη με την ισχυρή τοπική ομάδα του Σάββα Αβραμίδη, ΠΑΟΚ δαμιανού με σκορ 0-0.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες άξιες λόγου φάσεις, με περισσότερες ευκαιρίες από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν την εδαφική υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ήσαν φλύαροι  στην τελική προσπάθεια.

Κορυφαίοι από τους πρωταθλητλες οι: Βερβελές, Κέρτος, Δομουκτσίδης,  και Φωστηρόπουλος. Σέλγκου Ζέκο.

Η σύνθεση των πρωταθλητών: (Ντιμτσούδης Σ), Δομουκτσίδης, Δούμος, Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος, Κέρτος, Μουρατίδης (Σέλγκου), Ζέκο, Βερβελές, Βιάννας (Χρηστάκης), Χατζηπέτρου (Χαρμανας) και Λιτοβολής

Οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ φέτος διέγραψαν μια εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας, 76 βαθμούς, ρεκόρ συλλογής βαθμών, για ομάδες της κατηγορίας, σημειώνοντας 76-16 τέρματα και πετυχαίνοντας σε 28 αγώνες 25 νίλες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Έχοντας στην πρώτη τριάδα των σκόρερ το μαμή και τρις παίχτες με διψήφιο αριθμό τερμάτων (Χαρμάνα, Ρομαντση, Μαμή).

  Η τελετή απονομής του τίτλου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαϊου 2016, Ζωοδόχου Πηγής, στο Δημοτικό  Στάδιο Μελισσίου. Το πρόγραμμα και η ομάδα που θα προσκληθεί θα γνωστοποιηθούν με νεότερο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ έως τη Μ. Τρίτη.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. 2013 - 2014 η κρύα βρύση είχε 78 βαθμούς . όχι και ρεκόρ οι 76 βαθμοί της δόξας φέτος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. i krya vrisi eixe 3 isopalies kai 2 ites se olo to protathlima
      eno to melissi 1 isopalia kai 2 ites
      na giati to melissi exei to rekor

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.