Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου που σκότωσε τον Π. Παντελίδη


Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από το τζιπ του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου.

Το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή έγινε σμπαράλια και στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής, φαίνεται και η μπάρα που χτύπησε το κεφάλι του. 

Οπως φαίνεται από τις φωτογραφίες η μπάρα ήταν αυτή που σκότωσε τον τραγουδιστή και τραυμάτισε τη φίλη του. στο παραπάνω βίντεο το αίμα έχει παραμείνει στους αερόσακους ενώ η μοιραία μπάρα που ευθύνεται –σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες- για τον θανάσιμο τραυματισμό του τραγουδιστή παραμένει στο εσωτερικό του οχήματος. Επίσης η σφοδρότητα της σύγκρουσης αποκαλύπτεται και από την κατεστραμμένη δεξιά πλευρά του τζιπ ενώ επιβεβαιώνεται πως ο τραγουδιστής και οι δύο κοπέλες δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας οι οποίες διακρίνονται «πατημένες».

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε στο τροχαίο το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η Φρόσω Κυριάκου και στο πίσω κάθισμα η Μίνα Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» καθώς έχει υποστεί βαριά τραύματα.

Εν τω μεταξύ, πρόταση να κάνουν ταινία την ζωή του γιου τους, δέχτηκε η οικογένεια Παντελίδη σχεδόν πενήντα μέρες μετά το φριχτό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου τους, Παντελή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «To spirto», κάποιοι πήγαν στο προποτζίδικο που διατηρεί στην Νέα Ιωνία ο Σταύρος Παντελίδης και του προσέφεραν χρήματα προκειμένου οι στιγμές του Παντελή να γίνουν πρώτο πλάνο σε ταινία.

Πώς αντέδρασε η οικογένεια σε όλο αυτό;

Αρνήθηκε και έκλεισε τελείως τα αυτιά της σε αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.