Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιστροφή στην Κύπρο για τον Γιάννη Ταραλίδη!


Ο Γιάννης Ταραλίδης είναι η πρώτη μεταγραφή της Καρμιώτισσας για τη νέα σεζόν, η ομάδα από τα Πολεμίδια έκανε το πρώτο μπαμ, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό από την Αριδαία, να δηλώνει στο Sigmalive χαρούμενος για την επιστροφή του στην Κύπρο.
Η απόφαση βέβαια δεν ήταν μόνο δική του αλλά της οικογένειας, αφού και ο σύζυγος του Μαίρη επιθυμούσε την επιστροφή στο νησί μας.

Αρχικά πες μου για την απόφαση για επιστροφή σου στην Κύπρο: 
Ήταν μία απόφαση της οικογένειας δεν ήταν μόνο δικιά μου, ήθελε και η Μαίρη να επιστρέψουμε Κύπρο, νιώθω ευχαριστημένος και ευτυχισμένος που ερχόμαστε πάλι πίσω, εδώ τα πράγματα στην Ελλάδα δεν ήταν και τα καλύτερα. Γυρίζουμε σε μέρος που γνωρίζουμε, αλλάζουμε όμως πόλη, αυτή τη φορά θα μένουμε Λεμεσό και όχι Λάρνακα. Αλλά το γεγονός ότι θα έρθουμε πίσω Κύπρο, αυτό μας ικανοποιεί αρκετά.

Για το πως έγινε η προσέγγιση με Καρμιώτισσα:
Κοίτα υπήρχαν κάποιες συζητήσεις και παλαιότερα μέσω τηλεφώνου, απλά περίμενα όπως και εγώ έτσι και η διοίκηση της ομάδας να οριστικοποιηθεί η άνοδος και μετά να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Έτσι και έγινε, όταν έγινε γνωστή η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, έγινε άλλη μία επαφή κατέβηκα κάτω Κύπρο, συναντήθηκα με τους αρμόδιους και υπογράψαμε το συμβόλαιο. Το συμβόλαιο μου είναι 1+1, τώρα τι θα γίνει με το τέλος της χρονιάς αυτό είναι θέμα διοίκησης. 

Για τους στόχους που έχει θέσει με τη νέα του ομάδα:
Ο στόχος είναι κοινός και της ομάδας και δικός μου. Θέλουμε να καταφέρουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία και να κάνουμε αξιοπρεπή παρουσία σαν νεοφώτιστοι που είμαστε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. 

Για αυτό το διάστημα στην Ελλάδα: 
Δεν ήταν και ότι καλύτερο που επιστρέψαμε κυρίως στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες ομάδες, οι υπόλοιπες υποφέρουν είναι δύσκολες οι συγκυρίες όχι μόνο για μένα αλλά γενικά για όλους. Αυτή τη στιγμή στην Κύπρο τα πράγματα είναι καλύτερα, προτιμάμε να είμαστε εκεί. Τώρα έμαθα ότι και η ΑΕΚ χτίζει το δικό της γήπεδο, οι ομάδες εξελίσσονται θα είναι πραγματικά στολίδι μέσα στη Λάρνακα και έχουμε και εμείς πιθανότητες να αγωνιζόμαστε εκεί. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.