Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προέδρου ΝΟΔΕ Πέλλας Θανάση Γίδαρη


Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του εκλεκτορικού σώματος της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα για την συμμετοχή τους στην σημαντικότατη διαδικασία της εκλογής του Προέδρου ΝοΔΕ Πέλλας. Θέλω όμως ειδικότερα να ευχαριστήσω τους 40 εκλέκτορες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με γέμισαν με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και υποχρέωσης να φανώ, στην 2η αυτή θητεία μου, αντάξιος της εμπιστοσύνης τους. 

Θέλω να συγχαρώ όλα τα νεοκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ Πέλλας και τους καλώ σε αγαστή συνεργασία έτσι ώστε σύντομα να ξανακάνουμε την Παράταξη μας την 1η επιλογή των ψηφοφόρων στην Πέλλα και να απαλλαγούμε από την καταστροφική διακυβέρνηση της παρεούλας που λέγεται Συριζα.
Πάμε όλοι μαζί με μπροστάρη τον Αρχηγό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να χτίσουμε μια Νέα Δημοκρατία σε στέρεες βάσεις, μια Νέα Δημοκρατία από την Αρχή.

Αθανάσιος Γίδαρης
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΓΙΔΙΑ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΓΙΔΑΡΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο ποτε ρε Θαναση εγινες και υμνητης του Μητσοτακη; Ξεχασες πολυ γρηγορα ολα οσα ελεγες γι αυτον; Ασε τον Κυριακο ησυχο και μην τον πιανεις στο στομα σου γιατι τον μολυνεις εσυ και η συμμοριουλα σου { Λακης, Νικολακης κ.λ.π }. Το οτι εκλεχθηκες προεδρος με ενα εκλεκτορικο σωμα "μαιμου" και εναν αντιπαλο-ανθυποψηφιο υπερβολικα γερασμενο, δεν σε νομιμοποιει να κανεις καμμια απολυτως δηλωση. Βουλωσε το λοιπον και ξαναβαλε το λουρακι στον λαιμο. Παλια σου τεχνη κοσκινο... τζιτζι-φο-παιδο & παπα-μιμικο-παιδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. esy vre gazofonia Hlia apo pote egines ND
      koita na klepseis kamia psifo gia tin ginaika soy kai mia anakatevesai
      eki pou den se spernoyn kalytera louraki sto laimo para ayto pou tha sou mpei esena

      Διαγραφή
    2. Βρε μανια με τον Ηλια... Για ποιν Ηλια μιλας ρε φιλε; Τον προφητη-Ηλια; Εκτος αν μιλας για τον γνωστο Ηλια που καποτε ηθελε να γινει δημαρχος, μετα πλανηταρχης και τωρα το δεξι χερι του Κυριακου στην Πελλα. Ευτυχως δεν ειμαι αυτος και σου επιστρεφω τους χαρακτηρισμους {πλην αν παραπλανηθηκες απο τα γραφομενα μου}.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ ΔΙΟΡΗΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑ ΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι και ΕΚΛΕΧΘΗΚΕΣ η 13 παράνομοι άκυρη ψήφοι της ΟΝΝΕΔ σε βγάλανε άρα δοτός και παράνομος αν υπάρχει πλέον κόκα πρέπει να ξαναγίνουν οι εκλογές χωρίς τους 13 και τότε θα δεις αν εκλεγείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ
      ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑΠΑΞΥΔΙ
      ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΜΙΜΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ 3 ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ
      ΤΩΡΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΓΕΛΙΟΣ Ο ΗΛΙΟΚΑΜΜΕΝΟΣ 0 ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ (ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ)

      Διαγραφή
  5. Για συμβολο η ΝΔ στην πελλα και οχι μονο πρεπει να βαλει μια μπανανα ! Γιατι η εκλογες..ειταν μαιμου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Συριζα εινα παρεουλα? η δικη σου τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.