Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγκαλιά με τον τίτλο η Δόξα Μελισσίου


Μετά την επικράτησή της στο Σταυροδρόμι επί του τοπικού Φιλίππου με σκορ 0-1 

Στο ντέρμπυ τίτλου της Α΄ κατηγορίας, 2ος όμιλος, μετά από εξαιρετική και παλλικαρίσια εμφάνιση, επικράτησε, του αήττητου μέχρι χθες, Φίλιππου Σταυροδρομίου, ο οποίος παρουσιάστηκειδιαίτερα αγχωμένος, ασύνδετος και χωρίς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, σαν να φοβήθηκε το παιχνίδι, ενώ απέναντι του είχε με πολύ δυνατή και ψυχωμένη ΔΟΞΑ Μελισσίου, με παίκτες που έλεγχαν το παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα το παιχνίδι.

Ήταν ένα αληθινό και ιδιαίτερα κρίσιμο ντέρμπυ, στο οποίο οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, πιο ψυχωμένοι και δυνατοί ήσαν καλύτεροι από τους γηπεδούχους, που σε ορίσμένες φάσεις ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια η σκληρότητα τος.

Το παιχνίδι στι στο πρώτο μέρος είχε λίγες φάσεις, σε μια από τις οποίες στο 43΄σε απευθείας κόρνερ του Μαμή, η μπάλα, βρήκε το δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό σε πλάγιο φάουλ του Μαμή, ο Χατζηδάκης με δυνατό αριστερό σουτ, ε΄στειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο αμυντικός των γηπεδούχων Τσιρακίδης λάκτισε το Ρομάντση και αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα του εξαιρετικού μέχρι το λεπτό αυτό διαιτητή.

Ακολούθησε σύρραξη από παράγοντας και εις εξ αυτών προπηλάκισε το διαιτητή και στη συνέχεια τραυμάτισε με σκαριά στο πρόσωπο τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, ο οποίος παρέμεινε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Ο αγώνας διακόπηκε για περισσότερο από 40 λεπτά. Απορίας άξιον είναι με παρέμβαση ποιου παράγοντα συνεχίστηκε το παιχνίδι;

Μετά από 40λεπτη και πλέον διακοπή επανήλθε τον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής κ. Σεμερτζής με τους βοηθούς κκ Σίπκα και Κεσίσογλου.

Με την έναρξη μετά από ένα αντιαθλητικό λάκτισμα του ποδοσφαιριστή Γάτσου των γηπεδούχων στον αμυντικό Κέρτο, ο οποίος κυριολεκτικά του πήρε την ταυτότητα, ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κόκκινη κάρτα στον Γάτσο του Σταυροδρομίου. Ενώ ταυτόχρονα ο δεύτερος Βοηθός δέχτηκε αντικείμενα, με κίνδυνο να τραυματιστεί και έτρεξε στο διαιτητή ζητώντας τη διακοπή του αγώνα.
Δυστυχώς, ο παρατηρητής κ. Τρυψιάνης, παρενέβη και έσωσε την τελευταία στιγμή την οριστική διακοπή, δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο, και αν προκύπτει από την ιδιότητα ως παρατηρητή του αγώνα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με 2-3 τελικές από πλευράς Μελισσίου και μία από πλευράς Σταυροδρομίου.

Αξίζει να σημειωθεί η αποβολή του Μαμή από τη ΔΟΞΑ στο 80΄.

Και το παιχνίδι έληξε με θριαμβεύτρια την ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, αγκαλά με τον ΤΙΤΛΟ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ, δυο αγωνιστικές, πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Κορυφαίοι από τους νικητές οι: Βερβελές, Μάλαμας, Ζέκο, Κέρτος, Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης και Φωστηρόπουλος.

Η σύνθεση των νικητών: (Ντιμτσούδης Σ), Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος (Φάβας), Κέρτος, Μάλαμας, Ζέκο, Βερβελές, Ρομάντσης (Χαρμάνας), Λιτοβολής (Χατζηπέτρου), Μαμής
ΒΠ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.