Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή Δημήτρη Ταπαζίδη προς Μητσοτάκη - «Καθάρισε την κόπρο του Αυγείου»


Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Πρόεδρε της Ν.Δ.
σας απευθύνω αυτή την ανοικτή επιστολή για λόγους συνέπειας:
επειδή από το Σάββατο 9 Απριλίου είχα δεσμευτεί δημόσια για οσα θα σας αναφέρω, 
αλλά  κύρια γιατί ο τρόπος διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών προσβάλλουν το πυρήνα των αρχών μου, τον σεβασμό μου στις άξιες δικαίου και αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας.

Κύριε Πρόεδρε


α) Αφού σας επισημάνω επιγραμματικά ότι ήταν λάθος να μην στήνονται κάλπες για τις ΔΗΜ.Τ.Ε όταν οι υποψήφιοι είναι ισάριθμοι των εκλεγόμενων. 


β) Αφού σας αναφέρω ότι οι εκλογες για τους θεματικούς εκπροσώπους στις ΝΟΔΕ έγιναν χωρίς εκλογικούς καταλόγους με αποτέλεσμα να ψηφίζουν π.χ: ως εκπρόσωποι του τομέα πολιτισμού μηχανικοί ή εκπαιδευτικοί κλπ ως εκπρόσωποι του τομέα υγείας έμποροι δηλαδή όσοι εμφανίσθηκαν στα εκλογικά κέντρα όπου τους καθοδηγούσαν.

γ) Αφού σας ενημερώσω ότι η ΝΟ.Σ. που όφειλε να είναι αναρτημένη από την Παρασκευή 9 Απριλίου μου κοινοποιήθηκε με e-mail την Πέμπτη 14 στις 00:58!!!! από τον πρόεδρο της Ν.ΕΦ.Ε. και μάλιστα μόνον τα104 από τα περισσότερα από 500 μέλη της.

Συνεχίζω με τα αίσχη  στην ΟΝΝΕΔ 


Κύριε πρόεδρε


στον νομό Πέλλας οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στο εκλεκτορικό σώμα για εκλογή προέδρου ΝΟΔΕ προβλέπεται να είναι δεκατρία (13) άτομα, (12 για τις τέσσερις τοπικές ΟΝΝΕΔ Έδεσσας, Σκύδρας, Αριδαίας, Γιαννιτσών  και ένας (1), ο  πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ).


Όπως σε όλη την Ελλάδα κάλπη δεν στήθηκε -αν και υπήρχαν περισσότεροι από τις προβλεπόμενες θέσεις υποψήφιοι- ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ!!!!

Μετά από την βαθιά δημοκρατική διαδικασία των συναλλαγών(!!!) σε αγαστή συνεργασία δυο κομματικοί παράγοντες από τα Γιαννιτσά φίλοι της Αθηναϊκής παραηγεσίας της ΟΝΝΕΔ (λέγε με Παπαμιμίκο) ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ το πρώτο κύμα συναλλαγής εννέα (9) ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ. Όχι φυσικά τη Δευτέρα 12 Απριλίου όπως προβλέπεται στο χρονοδιάγραμμα της εγκυκλίου εσωκομματικών εκλογών  αλλά την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 00:58 ( το σχετικό e-mail από τον Πρόεδρο της Νομ. Εφορευτικής Επιτροπής, είναι στην διάθεση κάθε αμφισβητία).

«ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑ»


Συνεχίζοντας να γελοιοποιούν κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατίας άλλοι τρεις (3) ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ εκλέκτορες διορίζονται το ΣΑΒΒΑΤΟ 16 Απριλίου στις 21:20(!!!), ελάχιστες ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας της Κυριακής όταν έπρεπε να είναι γνωστοί και αναρτημένοι ως εκλογικός κατάλογος από την Δευτέρα 14 Απριλίου. 


Αν βέβαια απορείτε γιατί διορίσθηκαν 12 και όχι 13 αυτό έγινε γιατί η ΛΕΙΑ έπρεπε να μοιρασθεί ισομερώς στους δυο πολιτικούς παράγοντες από τα Γιαννιτσά. γεγονός που δυστυχώς ήταν και σε γνώση μελών της Γραμματείας Οργανωτικού.


Η καταρράκωση, η  γελοιοποίηση της Δημοκρατίας όμως δεν τελειώνει εδώ. Σε όσους από την μια 6αδα δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη υποταγής απαιτούν ο σταυρός επιλογής προέδρου ΝΟΔΕ να βρίσκεται δεξιά του ονόματος και όχι ως συνήθως αριστερά είναι αυτό που απλά ονομάζεται ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. Έτσι ο συμπαθής κατά τα αλλά συνυποψήφιος μου βρέθηκε με τρία ψηφοδέλτια υπέρ του με αυτόν τον τρόπο έλεγχου.

Έτσι σε ένα εκλεκτορικό σώμα 78 ατόμων οι 12 (δηλαδή το 15,4%) ήταν διορισμένοι ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ σχεδόν όλοι παντελώς άγνωστοι και στους οποίους πλην δύο  δεν είχα ούτε την δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Συγχαρητήρια στην ηγεσία(!!!) της ΟΝΝΕΔ και τους Γιαννιτσώτες πολιτικούς παράγοντες που διδάσκουν  εξ απαλών ονύχων στην νεολαία μας:

Την συναλλαγή, την ομάδα, τις γραμμές, την υποταγή, την πειθαρχία και όχι την μάχη των ιδεών, την ελευθέρια της έκφρασης, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των εκλογών.

Κύριε Πρόεδρε


«Καθάρισε την κόπρο του Αυγείου» 


Μετά το 10ο οργανωτικό Συνέδριο σάρωσε τα όλα. 


Η Παπαμιμίκειος λογική και νοοτροπία των συναλλαγών και των ελεγχόμενων διαδικασιών να τελειώσει. Σήμερα υπάρχουν νόθες οργανώσεις, λόγω της σύνθεσης των Εκλεκτορικών σωμάτων.


Ως εκ τούτου, έχετε το χρέος να οργανώσετε έντιμες καθαρές δημοκρατικές εκλογές σε όλη την οργανωτική πυραμίδα.


Ταπαζίδης Δημήτρης

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής
Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας
6977270731

ΚΟΙΝ: Γραμματεία Οργανωτικού

            ΜΜΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Ενας αρχηγος αν θελει να ειναι πραγματικος αρχηγος πρεπει αυτα τα παρασιτα της μεγαλης κεντροδεξιας παραταξης να τα βαλει στο περιθωριο εκει που πραγματικα ανηκουν . Δημητρη συνχαριτηρια για την επιστολη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ορφανα πολανακια σου την κανανε την δουλεια...Δημητρη πεστα με το ονομα τους οπως εκανες παντα .Να τους χαιρονται οι δικοι τους τους εδεσσεους που σε πουλησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δημητράκη εκτίθεσαι.Μιλάς εσύ για μεθοδεύσεις;Είσαι ο μόνος που μπορούσε να χάσει από έναν τέτοιο αντίπαλο.Πάρτο χαμπάρι είσαι το ίδιο κενός.Είσαι το ίδιο ξεπερασμένος.Η κλίκα σου εδώ στην Έδεσσα δεν άφησε να βγεί ένα νέο παιδί.Είσαι ο χαρακτηριστικός καρεκλοκένταυρος που δεν λέει να πάρει τον πισινό του από γυριστές καρέκλες.Είσαι παρελθόν όπως αυτοί που καταγγέλεις.Ο Μητσοτάκης θα λυτρωθεί κι από σενα και από τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν αφηνατε τον στρατιωτικο που ακουγοταν να ειναι υποψηφιοσ εκτιμω οτι θα κερδιζε διοτι θα ηταν εκτοσ σαπιου συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που είςασταν κύριε Ταπαζιδη όταν κατέστρεψαν της εκλογές της ΟΝΝΕΔ οι γνωστοί άγνωστοι που αναφέρεται.... Δεν είδαμε εσάς προσωπικά αλλά και οποιονδήποτε άλλο από εσάς τους παλιούς στην νέα δημοκρατία να παρεται θέση επίσημα..... Δεν σας είδαμε να καταδικάζεται το οτιδήποτε..... Πήρατε θέση τώρα που το πρόβλημα έφτασε και στο σπίτι σας .... Τώρα που με της μεθοδεύσεις τους δεν κερδίσατε της εκλογές.....δεν σας ενδιαφέρει καθόλου η νεολαία .... Και συνεχίζεται να λειτουργείται εγωιστικά για προσωπικός σας συμφέρον..... Πρέπει να κατάλαβεται ότι οι πολιτικοί δρουν για το κοινό συμφέρον και όχι για το το δικό τους!!! Χαίρομαι που ο νέος πρόεδρος το κατάλαβε και ίσως δούμε λίγο φως στην παράταξη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλοδεχούμενη έστω και ετεροχρονισμένα. Μόνο που πρέπει να συμπεριλάβετε και τον υπογράφοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατι ειξεραν και σας φερανε εκει στα Γιαννιτσα πακιστανους ιδιοι ειστε! Μαου μαου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπράβο ρε Δημήτρη δεν ανήκω στην ΝΔ αλλά πολύ καλά τα έγραψες,
    για να πάτε μπροστά πρώτα θέλει καθάρισμα τα οικογενειακά σας και μετά θα καθαρίσετε το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην κόπρο είσαι και εσυ Ταπαζίδη.Οφείλεις να απαλλάξεις απο την παρουσία σου ένα κόμμα που το είχατε τσιφλίκι τόσα χρόνια και το φέρατε σε αυτό το χάλι.Εχει δίκιο κάποιος που σου λεει πως είσαι ο μόνος που μπορούσε να χάσει από έναν τόσο άχρηστο αντίπαλο.Είσαι υποκριτής και φυσικά όχι τιμητής.Ξεχνάς τόσα χρόνια ως γιουσουφάκι του Τσώτσου και Τζαμτζή πόσα άξια στελέχη έχετε συκοφαντήσει;Πρέπει να ντρέπεσαι και να σιωπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EXAΣΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΑΠΑΖΙΔΗ.ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΩΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μόνος Δήμος του Νομού που γίνονται έργα και παίρνονται σημαντικές αποφάσεις μέσα σε αυτές τις δυσκολίες, είναι ο Δήμος Έδεσσας.

      Διαγραφή
  11. ΟΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΠΟΤΕ...ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φτανει κουρασεσ τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταστρέψατε τη χώρα και μιλάτε πάλι; η Νέα Δημοκρατία ταυτισμένη με την διαφθορά. Εκλογές μεταξύτ ους δεν μπορούν να κάνουν, να κυβερνήσουν θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φτανει ρε Ταπαζίδη.Ρεντίκολο εγινες.Αν είχες αντίρρηση για τους εκλέκτορες γιατί δεν αποσύρθηκες Κυριακή πρωί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΟΝΤΣΙΟΣ, ΔΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ''ΦΥΤΕΨΕΙ'' Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΠΑΖΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ

    ΗΘΕΛΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΓΡΑΜ. ΣΤΑΜ ΤΡΙΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑΠΑΖΙΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ
    ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΠΑΖΙΔΗ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ ?????????? ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΞΙΜΑΔΟΦΑΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ???????? ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥΣ ???????????? ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΤΣΩΤΣΟ ????????????? ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ Ο ΓΙΔΑΡΗΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΕΝΑ ΧΑΤΖΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΗΛΑΔΗ) ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ. ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΟΝΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ημουν παρών στη συνεδρίαση με τον Αυγενάκη στη Σκύδρα. Ενθουσιάστηκα με την πολιτική εισήγηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ και τα θέματα που έθεσε. Σαν δεν ντρέπεστε ορισμένοι εδώ μέσα. Ο Ταπαζίδης είναι από τα λίγα στελέχη στο Νομό, που μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο, όπως φάνηκε και στη Σκύδρα, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους. Κι όπως απάντησε και κάποιος στο ερώτημα γιατί δεν στηρίζει Ταπαζίδη: Αυτός δεν ελέγχεται από πουθενά. Αυτό είναι όλο. Κάποιοι θέλουν το κόμμα, μικρό και ελεγχόμενο. Ευτυχώς ο Μητσοτάκης έστω κι αργά,τους πήρε χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΕΡΙΤΖΗ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ; ;
    ΑΠΛΩΣ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΣ...
    ΥΓ. : ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.