Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιορδάνης Τζαμτζής: Πληρώνω κανονικά το δάνειό μου προς τη βουλή


Ο Ιορδάνης Τζαμτζής διαψεύδει δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν να μην αποπληρώνει το δάνειο που έλαβε από τη βουλή. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου συμπεριλαμβάνει το όνομα μου στους βουλευτές που δεν αποπληρώνουν το δάνειο τους προς τη Βουλή. Με παγία εντολή που έχω υπογράψει στην Εθνική Τράπεζα, την εξουσιοδότησα να παρακρατεί τη δόση της ρύθμισης του δανείου μου.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. TO ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ.ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ...ΑΤΟΚΟ...ΔΑΝΕΙΟ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΡΕ ΔΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΑΤΟΚΑ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!ΑΣΕ ΡΕ ΔΑΝΗ ΑΣΕ...ΚΑΗΚΕΣ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΚΑΝΑ ...ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Η ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΑΝΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Δανης ειναι ο ποιο τιμιος πολιτικος που υπαρχ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δανη μη μασας ειμαστε μαζι σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο που να παρακρατει η τραπεζα για το δανειο του?αφου δεν ειναι πια βουλευτης.πληρωνεται απο το δημοσιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ξερω αν το καταλαβες κ.τζαμτζη αλλα για μια φορα ακομη εισαι εκτεθειμενος.αλλα δεν εχει πια καμια σημασια γιατι ξερεισ πως τελειωσε η καριερα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δάνη, ας μην προσπαθείς να μας πείσεις, «χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει». Εκτεθειμένος με τα αναδρομικά των βουλευτών, εκτεθειμένος με τα αναδρομικά των συνταξιούχων βουλευτών, τώρα με τα άτοκα δάνεια. Στο παρελθόν με τα δημαρχιλίκια. Δεν σε παίρνει άλλο Δάνη. κάντο με ελαφρά πηδηματάκια. Ψηφοδέλτιο με Μητσοτάκη δεν βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.