Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ειδομένη: Τριακόσια περιστατικά αντιμετώπισαν έως τώρα οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα


Τριακόσια περιστατικά, εκ των οποίων τα 200 είχαν αναπνευστικά προβλήματα αντιμετώπισαν, έως αυτή την ώρα, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, στην Ειδομένη, εξαιτίας των επεισοδίων μεταξύ προσφύγων και των αρχών της Σκοπίων.

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Τζέμο από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, τουλάχιστον τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ 34 άτομα είναι με ανοιχτά τραύματα και 30 φέρουν τραύματα από σφαίρες καουτσούκ.

Η ένταση ξεκίνησε γύρω στις 11.30 το πρωί, όταν πενταμελής αντιπροσωπεία τους κινήθηκε προς τον φράκτη και επιχείρησε να διαπραγματευτεί με τις αστυνομικές αρχές των Σκοπίων, προκειμένου να τους επιτραπεί να περάσουν τα σύνορα και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Καθώς δεν υπήρξε ανταπόκριση στο αίτημα, περίπου 500 πρόσφυγες κινήθηκαν προς τον φράκτη, εξωτερικά των σιδηροδρομικών γραμμών και ακολούθησε διαμαρτυρία, ενώ οι αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας προχώρησαν σε ρίψη δακρυγόνων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ:
    ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ HOT SPOT ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΑΕ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΜΕ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.................
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΔΗΘΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.