Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακόμη μια νίκη για τους "Ίκαρους" Παμπαίδες


Ακόμη μια πολύ καλή αγωνιστική εμφάνιση έκαναν οι Παμπαίδες του ΙΚΑΡΟΥ Έδεσσας την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 νικώντας την Νίκη Αιγινίου με 3-0 σετ μέσα στο Δ.Α.Κ. της πόλης μας.
Συνεχίζουν με την 6η συνεχομένη τους νίκη και είναι πρώτοι στην βαθμολογία.Eίναι εμφανές είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί σημαντικά και αυτό λόγω των εντατικών καθημερινών προπονήσεων κάτω από τις οδηγίες πάντα του προπονητή τους Νίκου Ρέτζιου. Ο αγώνας όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν τίποτε να ζηλέψει από έναν κανονικό αγώνα εφήβων. Πολύ καλή και η ομάδα των παικτών της Νίκης Αιγινίου όπου στο 3ο σετ του αγώνα βρέθηκαν μπροστά με 3 πόντους.
Οι παμπαίδες ΙΚΑΡΟΙ αξιοποίησαν όλες τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στον αγώνα και τις έκαναν πόντους υπέρ της ομάδας τους με αποτέλεσμα να νικήσουν και σε αυτόν τον αγώνα.
Ι
ΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Προπονητής Νίκος Ρέτζιος
Σύνθεση ομάδας:
Αντώνογλου Ιωάννης,Γιαννούσης Δημήτρης,Δάμος Βαγγέλης,Κυβελίδης Κων/νος,Πασχάλης Σάββας,
Περτσεμπλής Βαγγέλης,Ρέτζιος Φώτης,Σταλίκας Φίλλιπος και Τικβίνας Δημήτρης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.