Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιάννης Σηφάκης: Προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Πέλλας μέσω του INTERREG ή του ΕΣΠΑ‏


Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Πέλλας μέσω του προγράμματος INTERREG ή του νέου ΕΣΠΑ

Από το Υπουργείο Υγείας επισπεύδεται η τροποποίηση της πρότασης του Νοσοκομείου για ένταξη στο πρόγραμμα διασυνοριακής συνεργασίας Ελλάδας- ΠΓΔΜ 2014-2020 του έργου: «Σύστημα παραγωγής οξυγόνου στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας» έτσι ώστε μέσω του προγράμματος INTERREG να αποκτηθεί σύγχρονος αξονικός τομογράφος από το Νοσοκομείο Πέλλας.

Αναμένεται η τελική ανακοίνωση όσον αφορά το θέμα αυτό αύριο Παρασκευή 22.04.2016 που λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των φακέλων στο INTERREG.

Σε όποια περίπτωση η ένταξη του αξονικού τομογράφου ( αν δεν προλάβει το Υπουργείο να τροποποιήσει την πρόταση του Νοσοκομείου μέχρι αύριο) θα γίνει στην επόμενη προκήρυξη προς το INTERREG τον Ιούνιο ή μέσω του ΕΣΠΑ.  

   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.