Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μαϊμού υπάλληλος ΔΕΗ απέσπασε από ηλικιωμένους χρυσαφικά αξίας άνω των 10.000 € στην Ημαθία


Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 2 περιπτώσεων απάτης σε χωριά της Ημαθίας και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 29χρονου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (19-05-2016) το πρωί ο προαναφερόμενος, πήγε αρχικά στο σπίτι μιας 78χρονης, όπου προσποιούμενος υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και με το πρόσχημα υποτιθέμενης βλάβης στον μετρητή και τον πίνακα του ηλεκτρικού ρεύματος, αφού την έπεισε και του παρέδωσε για δήθεν προστασία τα χρυσαφικά της, η αξία των οποίων εκτιμάται στα 10.000 ευρώ, διέφυγε με όχημα που τον ανέμενε ο συνεργός του.

Ακολούθως πήγε στην οικία που διέμενε μία 74χρονη και ο 53χρονος γιος της, σε άλλο χωριό της Ημαθίας και χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία απέσπασε χρυσαφικά η αξία των οποίων ανέρχεται στα 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση των παθόντων.

Σημειώνεται ότι ο παραπάνω έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.