Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υψηλού επιπέδου επαφές από το Δήμαρχο Έδεσσας (φωτο)


Επαφές υψηλού επιπέδου είχε ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου στα εγκαίνια του TAP στην Θεσσαλονίκη. Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό ανάπτυξης Πάνο Σκουρλέτη με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιο Πιτσιόρλα για την επίλυση πολλών θεμάτων που υπόκεινται στην αρμοδιότητα του, όπως το ΞΕΝΙΑ, Καϊμακτσαλάν και άλλα. 
Συναντήθηκε επίσης με αρχηγούς κομμάτων, βουλευτές με τον διευθύνοντα σύμβουλο του TAP Απόστολο Λεμονίδη όπου συζήτησε μαζί του  για τις αναμονές του αγωγού αν μπορούν να αυξηθούν στην περιοχή μας. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δημόσιες σχέσεις, την οποία δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ο Δήμαρχος Έδεσσας.
Δείτε φωτογραφίες μέσα από τη διαχρονική κάμερα του Κοσμά Καρατσώρη, πάντα κοντά σε όλα τα μεγάλα γεγονότα:


Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

20 comments:

  1. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ ΤΑΠΑΖΙΔΗΣ ΓΚΙΟΥΡΟΣ ΓΩΓΗΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝΕΣΗ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΔΙΕΙΣΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΑΝΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χα χα χα, θα μας πεθάνεις στο γέλιο δήμαρχε, δηλαδή δεν ηταν κοντού επιπέδου, είσαι ο καλύτερος, είσαι ο ένας, ευτυχώς υπαρχει και το ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ για να βλεπουμε έργα θεού και ανθρώπων αλλά και ημίθεων σαν εσένα. ο νέος ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ με το χρυσόμαλλο τέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΣ.ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
    2. μακριά από μένα αυτά, άκου να τον φτάσω στο νύχι του, α πα πα, εχουμε και μια υπόληψη

      Διαγραφή
    3. OYTE STHN TRIXA TON FTANEIS

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΤΑΛΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ....ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΒΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βλαχοδημαρχε εκει που τους κατηγορουσες και τους ελεγες ανικανους τωρα τους φιλας και το χερι βρε πως αλλαζουν οι καιροι αλλα προσεχε γιατι θα στο τραβηξει το αυτι ο τσωτσος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΤΣΩΤΣΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  5. Τώρα με τις επαφές (χειραψίες) ανέβηκε το επίπεδο του Δημάρχου μας σε "υψηλό"!!!. Ας κατέβουμε από τα υψηλά και ας δούμε την πραγματικότητα που ερμηνεύεται ως ανυπαρξία του σε όλους τους τομείς. Γιατί με το δόγμα που πρεσβεύει ότι αυτός είναι ο αντικατάστατος θα ακολουθήσει σύντομα τους δρόμους που χάραξε ο προκάτοχός του αλαζόνας "σακακιοφόρος" που πίστευε ότι με αυτό (το σακάκι) του θα κέρδιζε τις εκλογές. Έτσι και αυτός με χειραψίες, selfies και like στο φ/β έχει αποκτήσει την ίδια εσφαλμένη αυτοπεποίθηση. Ξεκαβάλα Δήμαρχε όσο είναι νωρίς και άγγιξε την πραγματικότητα χωρίς φλας και φωτο........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχι πολυ ψηλα βλαχο, θα σε πιασει κανενας ιλλιγος και θα πεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΣΜΑ. ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΣΜΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτό ακριβώς έχετε εκεί στην Έδεσσα. Κόσμημα, ένα άψυχο δηλαδή αντικείμενο που απλά γυαλίζει, παίρνοντας αξία όταν φωτογραφίζεται.

      Διαγραφή
  10. καλα εκει το γραφειο του βλαχοδημαρχου αλλη δουλεια δεν εχει απο το να απαντα στα σχολια?? παρτε το χαμπαρι θα σας τελειωσουμε την επομενη φορα οσο για τον τσωτσο να δεις που παλι η ομαδουλα του θα κανει το κουμαντο ο βλαχοδημαρχος ειναι μαριονετα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ "ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ' Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημαρχε μην κολωνεις,οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στο Δήμαρχο που έφτασε να κάνει χειραψία με τον Πρωθυπουργό???????? Αυτό είναι κατόρθωμα μόνο για σένα μικρό αλεπουδάκι.

      Διαγραφή
    2. ΑΛΕΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΣ

      Διαγραφή
  13. Οι επαφές υψηλού επιπέδου συνεχίζονται με like από το Δήμαρχο του F/B

    Fofi Gennimata: Αρέσει στους Δημήτρης Γιάννου και
    Μου αρέσει η Σελίδα!



    Fofi Gennimata
    Χορηγούμενη •

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.