Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η Ανθοέκθεση Έδεσσας (φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης Έδεσσας στο πάρκο Καταρρακτών. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Έδεσσας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι Έδεσσα χωρίς λουλούδια δεν γίνεται και υποσχέθηκε στους παρευρισκόμενους ότι θα βλέπουν την πόλη της Έδεσσας πάντα όμορφη και ανθοστολισμένη. Έγινε μεγάλη προσπάθεια να ανακινηθούν τα πάρκα και να γεμίσουν λουλούδια και πράσινο σε όλες τις γειτονιές.




Ευχάριστες νότες απέδωσε το γκρουπ του φίλου μας Γιώργου Αδαμπατά.
Η Ανθοέκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαΐου με πλούσιες εκδηλώσεις.

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρτσώρης - Έδεσσα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Συγχαρητήρια δημαρχε ! Που παρα της αντίξοες σσυνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας εσύ κράτα την πόλη μας ζωντανή.Τώρα οι γνωστοί κόμπλεξηκοι ας βγαλουν το κομπλεξ τους δεν πειράζει εσύ έχεις εμάς μαζί σου τους απλούς πολίτες αυτής της τόσο ωραίας πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ..............

      Διαγραφή
    2. Καλά ρε μεγαλε σπουδαία πράματα ο δημαρχος, μεχρι και την ροζαλια λογίστρια στην ΔΗΚΕΔΕ είδαμε, και μετα σαν απλός πολίτης η ροζαλια η απλή πολίτης έπαιρνε συνέντευξη στον δήμαρχο και στην ανύπαρκτη, ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. Αντε και κυβερνήτης Αμερικής, είσαι ο νεος άσπρος ΟΜΠΑΜΑ, και κούρεψε κανα πάρκο εκτός κέντρου γιατι μας έφαγαν οι κοριοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.