Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Οι νίκες παίρνονται στο χόρτο, όχι στους αριθμούς"


Μετά τη νέα αναβολή που πήρε ο τελικός αγώνας μπαράζ ΑΡΣΕΝΙ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ, εξαιτίας της υποβολής ένστασης του Φίλιππου Σταυροδρομίου για την οποία ο φίλαθλος κόσμος ''γελάει'', δεν θα μπορούσα να μην δώσω μια εικόνα στον κόσμο που ίσως δεν γνωρίζει ότι στα τοπικά πρωταθλήματα είναι πολύ συχνό το φαινόμενο οι παίκτες να φορούν φανέλες αριθμημένες άνω του 18..

Kαι για του λόγου το αληθές υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό:


Και σε περίπτωση τιμωρίας στην προκειμένη περίπτωση του Μ.Αλ.Αρσενίου οφείλεται να τιμωρηθούν όλες οι ομάδες που έχουν χρησιμοποιήσει φανέλες άνω του 18;;;; Έλεος πια. Γελοιοποιούμε το ποδόσφαιρο του Νομού μας...

Ο Φίλιππος Σταυροδρομίου που κατήγγειλε τον Μ.Αλ.Αρσενίου για χρησιμοποίηση αριθμών στις φανέλες τους ανω του 18. Εδώ ο αρχηγός τους φοράει το 30!!!!!!! Αλλά στον αγώνα τότε με το Μελίσσι δεν έκανε κανένας καταγγελία γι'αυτό....

Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. xara mou fenete kai esu den exeis idea apo podosfairo krima giati eixa para polu kalh gnwmh gia sena kai egrafes polles alithies,sigoura simfwnw pws oi nikes kerdizontai sto xorto ews ekei kala alla oi fwto sou einai akures giati polu apla o nomos o erasitexnikos apagoreuei se agwna mparaz na foraei kapoios noumero anw tou 18 kai oxi sto prwtathlhma oi fwto pou deixneis einai apo agwnes prwtathlimatos kanonikhs diarkeias giafto allh fora rwta na sou poun akrivws ti ginete kai meta grapse mhn ektithese tzampa esu gia t upoloipa exeis apoluto dikio !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβάστε κανένα κανονισμό και μετά σχολιάστε. Μην λέτε ότι σας κατεβαίνει στο κεφάλι. Εδώ δεν μπορείτε να γράψετε Ελληνικά βέβαια.

      Διαγραφή
    2. Αν είναι όπως τα λες που δεν είναι φυσικά γιατί δεν έκαναν ένσταση και στο προηγούμενο παιχνίδι; Κι εκείνο μπαράζ ήταν και φορούσαν τα ίδια νούμερα. Ότι να ναι πραγματικά.

      Διαγραφή
  2. ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ & ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορείς Χαρά να ανεβάσεις και φωτογραφία με τον κανονισμό για τον άσχετο κύριο από πάνω. Που λέει ότι έχει ιδέα για ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Ή ΟΧΙ.
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΝ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ.
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ?
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
    ΑΝ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΓΙ` ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν προβλέπεται τιμωρία. Ο διαιτητησ είναι υπεύθυνος να ενημερώσει την ομάδα να αλλάξει νούμερα πριν τον αγώνα. Ψάξτε και λίγο στο ίντερνετ. Στο site της ΕΠΟ υπάρχουν όλοι οι κανονισμοί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To (polidiabasmeno)staurodromi giati den ekane to idio sta prohgoumena paixnidia me to Arseni??? alla perimene to teleutaio? mallon kapios allos to eipe apo ta kala paidia ths Ε.Π.Σ.kai htan sthn kerkida tous xalase thn magioneza to Arseni den to perimenan kai eprepe na broun kati kai to brhkan (mpore na kopoun ta aggourakia kai ta upolipa zarzabatika pou pane epano)




    9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν φορουσαν κανονικα νουμερα ουτε τοΧ δεν θα επαιρναν.Ενας ασχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε τενεκεδες απ το σταυροδρομη και του χρονου παλιθα φτασετε στην πηγη και νερο δεν θα πιειτε οπωσ και περισι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αναφέρει ρητά ότι η αρίθμηση στίς φανέλες είναι υποχρεωτική από το 1-18. Ομως σε περίπτωση που κάποια ομάδα παραβεί τη διάταξη αυτή δεν προβλέπεται μηδενισμός του σωματείου και απώλεια του αγώνα αλλά η μοναδική ποινή που επιβάλεται είναι χρηματικό πρόστιμο. Αλωστε και στόν τελικό του κυπέλου της ΕΠΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ φέτος η ομάδα των Αμπελιών χρησιμοποίησε ποδοσφαιριατή με αριθμό φανέλας πάνω από το Νο18 και ο κ. Καρακελίδης είπε οτι δεν τίθεται κανένα θέμα ακυρότητας του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.