Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Δήμαρχος Πέλλας στα εγκαίνια του ΤΑΡ (φωτο)


Στα εγκαίνια του ΤΑΡ παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, όπου είχε συναντήσεις με υπεύθυνους του αγωγού που διέρχεται από το Νομό μας, με βουλευτές, αρχηγούς κομμάτων και δημάρχους συγγενών πόλεων.






Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης – Έδεσσα τηλ: 6944500323

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αυτη ειναι μια λιτή δήλωση με 4 φωτογραφίες. Επαφές στο περιθώριο συνάντησης ονομάζονται. Ο Δήμαρχος Εδεσσας το μετέτρεψε σε ποδοσφαιρική φιέστα η μαλλον σε πολιτική πασαρέλα. Καρατζοβα - Καρατσωρη δεν τηρείτε ίσες αποστάσεις και μέτρα και εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας σοβαρός δήμαρχος όταν έχει κάτι ουσιαστικό να παρουσιάσει για το δήμο του προβαίνει σε μια λιτή δήλωση και όχι σε μια πασαρέλα φωτογραφιών. Άκου συγγενών πόλεων! Δεν ξέρω πως προήλθαν οι συγγενείς πόλεις. Με ποιο γενετήσιο υλικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω φίλο.Δηλαδη γιατι σκριβως μας ενημερώνει ο Σταμκος μέσα απο αυτη την ανακοίνωση; Οτι συναντήθηκε με τη Τζακρη;Μηπως να δουμε το καινούργιο του κουστουμι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.