728x90

Γιαννιτσά: Πέταξαν τα ναρκωτικά αλλά δεν γλύτωσαν τη σύλληψη

Συνελήφθησαν χθες (06-06-2016) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο άνδρες ηλικίας 34 και 39 ετών, για κατοχή κάνναβης. 

Ειδικότερα προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, ο 39χρονος απέρριψε στο έδαφος μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. 

Ακολούθως διαπιστώθηκε ο 34χρονος να αποκρύπτει στην οικία του σε περιοχή της Πέλλας συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Πωωωωω ούτε τον πασαρι να πιάστε εε;για τους ληστές του πρακτορειου κάνα νεο;μπααααα Οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλαξε χερι μην παθεις αγκύλωση απ το πολύ τάκα τάκα....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code