Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ το 5ο Φεστιβάλ Πόζαρ, που γι ακόμα μια χρονιά ήταν το γεγονός του καλοκαιριού στην περιοχή της Αλμωπίας. Στην τελευταία βραδιά εμφανίστηκαν Πάνος Μουζουράκης, Παύλος Παυλίδης και Γιάννης Αγγελάκας που τα έδωσαν όλα πάνω στη σκηνή ενθουσιάζοντας τον κόσμο που έδωσε και πάλι το παρόν.
Την έναρξη της βραδιάς έκανε ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (MC, beatmaker, παραγωγός και μηχανικός ήχου), ενώ τη λήξη του Φεστιβάλ έκανε το γνωστό γκρούπ ΒaildSa, που συνδυάζει βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με post punk αισθητική.
Γι' ακόμα μια χρονιά πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο Σύλλογο Νέων Λουτρακίου για την οργάνωση του Φεστιβάλ αλλά και όσους εργάστηκαν και βοήθησαν για να πετύχει η όλη διοργάνωση. Αναμένουμε ήδη το 6ο Φεστιβάλ Πόζαρ με ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!
Πάρτε μία γεύση από τη χθεσινη και τελευταία βραδιά στο παρακάτω βίντεο:
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή βραδια:
2 Σχόλια
Περάσαμε τέλεια συγχαρητήρια!
ΑπάντησηΔιαγραφήbeatbox ποιός έκανε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.