Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλος τελικός στο τουρνουά στη Σκύδρα - Οι Lab Coffe το βραβείο! (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία έπεσε το βράδυ της Δευτέρας η αυλαία για το Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου στη Σκύδρα στο γηπεδάκι του Θανάση Μαυρίδη. Το τουρνουά που λαμβάνει χώρα για 4η συνεχόμενη χρονιά τείνει να γίνει θεσμός κάθε καλοκαίρι αφού κάθε χρονιά ολοένα και περισσότερες ομάδες λαμβάνουν μέρος.

Άψογη η διοργάνωση από το ποδοσφαιρικό δίδυμο Καμπάλη-Μπρέγκου αξίζουν συγχαρητήρια για την όλη αυτή οργάνωση που δίνει ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και μη να αγωνιστούν για το μεγάλο έπαθλο των 1000 ευρώ.

Στο φετινό πρωτάθλημα την παράδοση των 3 συνεχόμενων χρόνων που έπαιρνε το βραβείο η ομάδα του Αρσενίου,''έσπασε'' η δυνατή ομάδα των Lab Coffe που δεν πρόκειται για άλλους από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που από την αρχή του τουρνουά έκαναν αισθητή την παρουσία τους με τις θεαματικές εμφανίσεις τους.

Ο τελικός ανάμεσα στους Lab Coffe - Bet 365 για την ιστορία έληξε με σκορ 5-2 και ήταν ένας τελικός που τα είχε όλα, πλήθος κόσμου, πολλά γκολ, ένταση σε πολλές φάσεις, αποβολές και συγκινήσεις.

Το βραβείο μάλιστα ο τερματοφύλακας των νικητών Κώστας Θεοδώρου το αφιέρωσε στο νέο μέλος της οικογένειας του που έφερε η γυναίκα του στον κόσμο λίγες ώρες νωρίτερα.
Ραντεβού του χρόνου με περισσότερο ποδόσφαιρο.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.