Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αλμωπός το Σάββατο στα 3-5 Πηγάδια (φωτο)


Το Σάββατο το μεσημέρι αναμένεται να γίνει η μετάβαση της ομάδος του Αλμωπού Αριδαίας στα 3-5 Πηγάδια για την βασική προετοιμασία της ομάδος. 

Ο φακός μας βρέθηκε παραμονή της αναχώρησης στο γήπεδο της Αριδαίας όπου γίνονται οι καθημερινές προπονήσεις. Το νέο ρόστερ της ομάδος αποτελείται κυρίως από ιδιαίτερα νέους ηλικιακά παίκτες ανάμεσα στους οποίους όμως βρίσκονται και παιδιά που έχουν παραστάσεις από υψηλές κατηγορίες. 

Το κλίμα είναι πολύ καλό όπως μας δήλωσαν και οι παίκτες της ομάδος ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και κάποιοι παίκτες που προπονούνται με την ομάδα και αναμένεται να υπογράψουν σύντομα. Όπως πληροφορηθήκαμε αναμένεται να κλείσει και επίσημα και ο Βασίλης Βοσνιάδης που παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις της ομάδος. 

Την επόμενη Τετάρτη η ομάδα καλείται να δώσει και το πρώτο φιλικό τεστ με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Κουτσούφλιανης και την Τετάρτη με την Κ20 του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.