Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Σφήνα» Σεβαστής για τον Αβραμίδη


Δυναμικό «μπάσιμο» για την απόκτηση του νεαρού στόπερ, Παναγιώτη Αβραμίδη έκανε ο Διαγόρας Σεβαστής και δείχνει φαβορί για την απόκτηση του πρώην αμυντικού των Ηρακλή και Αλμωπού Αριδαίας, καθώς μετέχει στις προπονήσεις.

Για τον αγώνα κυπέλλου στη Λευκάδα με τον Τηλυκράτη, αμφίβολοι στους Κατερινιώτες είναι οι νεοαποκτηθέντες Σκλιοπίδης και Ρένια, σίγουρα απόντες οι τραυματίες Τσαγκαράκης, Δημητρίου, Σαμανίδης, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος αναμένεται να ξεκουράσει τους επιβαρυμένους, Μπενίσκο, Βασιλειάδη, Καρατζάογλου.

ΠΗΡΕ ΚΟΥΝΔΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
Άλλαξε… γειτονιά εντός Πιερίας ο Παναγιώτης Κουνδής, που χθες αποδεσμεύτηκε από τον Διαγόρα Σεβαστής και «μετακόμισε» στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο 21χρονος επιθετικός, που πέρυσι έπαιξε στην Πύδνα Κίτρους αλλά φέτος δεν πήρε ευκαιρίες στην τελευταία ομάδα του, αυξάνει το συναγωνισμό για τους Μανίκα, Δαδάκο και Καμπερίδη. Στα αγωνιστικά, η Ανθούλα Σαββίδου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για το μεθαυριανό παιχνίδι κυπέλλου των «κοκκινόμαυρων» με την Αμβρακία Κωστακιών εκτός έδρας.

ΝΕΣΤΟΣ: Σήμερα αναμένεται ραντεβού με τον Καβαλιώτη μέσο, Γιώργο Καπνόπουλο, που αποχώρησε από τον Ιάλυσο και θα ξεκαθαρίσει αν έρθει σε συμφωνία για να ενισχύσει την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη. Η διοίκηση προχώρησε σε πληρωμές, ενώ μεθαύριο η Χρυσούπολη παίζει κύπελλο με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, με διαφοροποιήσεις και χωρίς τους Ασημάκη, Μαζιώτη, Ντερτιλή και Μιχαηλίδη.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Με… δίψα για «ρεβάνς», για την ήττα πρωταθλήματος στην Κομοτηνή (1-0), θα παραταχθεί και μεθαύριο με τη Δόξα Προσκυνητών στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου. Για τους «λιγνιτωρύχους» δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Περπερίδης, πιθανή είναι η επάνοδος του Λιάμη, ενώ θα γίνουν αλλαγές στην ομάδα της Πτολεμαϊδας.

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Με υπηρεσιακό τον Σάκη Τζηκαλιό θα παραταχθούν μεθαύριο οι Γρεβενιώτες για το κύπελλο με τον Ορφέα στην Ξάνθη (απών ο Τζερεμές, αμφίβολος ο Κοτσαντίσογλου), ενώ ξεκαθαρίζει άμεσα το θέμα προπονητή («παίζει» η επιστροφή Μιχάλη Αλεξιάδη, ο Απόστολος Πάππας και ενδεχόμενη έκπληξη).

ΝΑΟΥΣΑ: Ανάσες σε κάποιους βασικούς θα δώσει μεθαύριο ο Βαγγέλης Ντίσιος, στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ σίγουρα απόντες είναι οι Μπρέγκου, Σαμαρόπουλος, Ουέλιγκτον και Μουσικάκης.

Πηγή: arenafm.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.