Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δόξα Μελισσίου - Μ. Αλ. Αρσενίου 1-1 (φωτο)



Διασταύρωσαν τα ξίφη τους και μοιράστηκαν την ισοπαλία

Ισόπαλο έληξε τελικά το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Μελίσσι όπου η τοπική Δόξα αντιμετώπισε την γνώριμη γι αυτήν από το περσινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας  ομάδα του Ασρενίου.
 Και οι δυο ομάδες έχοντας ανάγκη τους βαθμούς για την σωτηρία τους αντιμετωπίζοντας η κάθε μια τα προβλήματα της, αγωνίστηκαν πολύ δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού με πολύ επικίνδυνες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων, εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει το χαμηλό σκορ του αγώνα. 

Οι γηπεδούχοι παίκτες του Σάκη Δημτσούδη έχοντας την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και στις ευκαιρίες κατάφεραν να προηγηθούν στο 63' με τον Λεντι Ουρουτσι να αιφνιδιάζει τον υψηλόσωμο γκολκίπερ του Αρσενίου Καϊσίδη με ένα σουτ βολίδα από μακριά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ 1-0. Και ενώ όλα έδειχναν πως αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα, μια εύστοχη εκτέλεση φάουλ του έμπειρου Θόδωρου Καραφουλίδη από πλάγια έφερε το παιχνίδι στα ίσα του και έτσι η ομάδα του Αρσενίου κατάφερε να αποσπάσει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.
Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία και κυρίως για τον επόπτη Μίλτση για την φάση του γκολ. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές με τον έμπειρο Πέτρο Μαμμή στο 11' όταν σε τετ ατ τετ με τον πορτιέρο του Αρσενίου ο τελευταίος μπλόκαρε δύσκολα την μπάλα, στο 38' σε παρόμοια φάση ο Καϊσίδης κράτησε το μηδέν στα δίχτυα του. Στο 80 ΄και πάλι ο Μαμμής έγινε επικίνδυνος μέσα από την περιοχή με κεφάλια που έδιωξε δύσκολα πάνω από τα δοκάρια ο Καϊσίδης. 
Οι φιλοξενούμενοι είχαν κορυφαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον μάχιμο Μάκη Καρυπίδη στο 7ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι που δεν του δόθηκε στο δεύτερο μέρος.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Ατζαμιδάκη, Τετραγώνη, Μίλτση.

Δόξα  Μελισσίου (Σάκης Δημτσούδης):  Δομουκτσίδης,  Χατζηδάκης,  Φουρεραι (46' Ουρουτσι) Σερέτης,  Βερβελης,  Τσάτσης, Λιτοβολής, Μουρατίδης, Μαμμής, Χαρμάνας, Ρομάντζης ( 82' Κερτος) 

Μ.Αλ. Αρσενίου ( Κώστας Αλεξανδρίδης):  Καϊσίδης, Σασαρίδης, Αργυρόπουλος, Γεωργιάδης,  Καρυπίδης, Γιαννέλης,  Καραφουλίδης, Κων/νίδης,  Κωνσταντάκος, Τσαούσης, Γκοτζαμανίδης .
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.