Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανηγύρισε τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ ο Βαφύρας Δίου




ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ ΔΙΟΥ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 65-62

Την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε το απόγευμα του Σαββάτου στο «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» η ομάδα του Βαφύρα με αντίπαλο τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. 

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φίλων των δύο ομάδων που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα σε όλη του την διάρκεια. Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα του Βαφύρα προηγήθηκε από το πρώτο καλάθι και δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα μέχρι και την λήξη του. Το αρχικό 10-2 προσπάθησε να ανατρέψει η φιλοξενούμενη ομάδα μέχρι το τέλος του 1ου δεκαλέπτου καταφέρνοντας απλά να τελειώσει με 12-7.

Την διαφορά των 5 πόντων κράτησαν οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος και του ημιχρόνου, που τελείωσε με σκορ 33-28. Οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές χρονικά στιγμές στην διάρκειά του. Όμορφο μπάσκετ σε πολύ αθλητικά πλαίσια και από τις δύο ομάδες.

Το όμορφο θέαμα συνεχίστηκε και στο 2ο ημίχρονο. Η διαφορά άνοιγε μέχρι τους 6 πόντους και ξανά έκλεινε μέχρι που για πρώτη φορά ισοφάρισαν οι παίκτες της Αλεξάνδρειας το σκορ στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου στο 41-41. Το σκηνικό συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού, όπου στα 2′ και 30 πριν το τέλος με το σκορ να βρίσκεται στο 57-57 μπήκε με αλλαγή στο παρκέ ο Παπαδόπουλος και σφράγισε με δύο προσωπικές ενέργειες (όπου πέτυχε το καλάθι και κέρδισε επιπλέον φάουλ, γκολ φάουλ) την νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση όλων των γηπεδούχων. Η αντίδραση των φιλοξενουμένων δεν ήταν αρκετή για να καταφέρει την ανατροπή στο παιχνίδι.

TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(12-7), 2o(33-28), 3o(45-42), 4o(65-62)

ΒΑΦΥΡΑΣ (Σαραπτσής): Ελευθεριάδης, Καραμπατάκης 6 (2), Κουμπατσιάρης 9 (3), Κουρκούτας 13, Λάλλας 6 (2), Μαντζόλης 2, Μπούσμπουρας 1, Παπαδόπουλος 13 (1), Σαραπτσής, Σιώκας 2, Τσιμήτρης 2, Ψαρρός 11.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκότσης): Τερζίδης, Καραγιάννης 2, Παπαδόπουλος, Γιοβανόπουλος 26 (3), Παντοφλίδης 7, Παπαγερίδης 20 (2), Περπερίδης, Μπαγιώκας 5, Πρόιος, Ζήνας 2, Συρόπουλος.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.