Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιώργος Κούδας: «Περιμένω για δώρο τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Φλωρεντία»




Ανήμερα των 70ων γενεθλίων του, ο Γιώργος Κούδας φιλοξενήθηκε στο ‘’Πρακτορείο FM 104,9’’ και στην εκπομπή ‘’Παίζουμε Μπάλα’’. Ο «Μέγας Αλέξανδρος» του ΠΑΟΚ, αφού εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του Θόδωρου ‘’Λώλου’’ Χασεκίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 77 του και με τον οποίον είχαν αγωνιστεί μαζί στη Μικτή Θεσσαλονίκης σε μια φιλική νίκη με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στο ‘’Καυτανζόγλειο’’ – με τον Χασεκίδη να σκοράρει δις – ζήτησε το… αυτονόητο.

«Περιμένω σίγουρα ένα δώρο από τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη και αυτό δεν είναι άλλο από τη νίκη επί της Φιορεντίνα», είπε ο Γιώργος Κούδας που είχε αγωνιστεί στο ‘’Αρτέμιο Φράνκι’’ μία φορά στην καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας.

Όσο για το τι θέλει για τη συνέχεια; «Θα είμαι ευχαριστημένος αν πηγαίνω στην Τούμπα και τη βλέπω γεμάτη. Θέλω να βλέπω μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και να γεμίζει αυτό το δίωρό μου με αυτό που αγάπησα από το 1958. Από τότε υπέγραψα εκείνο το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που τελικά ήταν ισόβιο», είπε χαρακτηριστικά το σπουδαιότερο 10άρι του «Δικεφάλου του Βορρά». 
ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.