Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκχιονιστικό χωρίς πινακίδες στο Χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν προκαλεί ερωτήματα...



Νέο θέμα ανοίγει με την ανακοίνωση του Γιάννη Σηφάκη που αφορά στην επίσκεψή του στην ΕΤΑΔ Α.Ε. για το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Μετά την καταγγελία του δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου ότι υπάρχει εκχιονιστικό μηχάνημα που ανήκει στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμάκτσαλάν και είναι εδώ και χρόνια … παρατημένο και ακινητοποιημένο στην Πάρνηθα ή στον Παρνασσό, υπήρξε μια ανακοίνωση του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη, που ανοίγει νέο ζήτημα: 
Υπάρχει εκχιονιστικό μηχάνημα στο Καϊμακτσαλάν χωρίς άδεια κυκλοφορίας και χωρίς πινακίδες! Λέει λοιπόν ο κ. Σηφάκης: «Ο κ. Πλουμάκης (σ.σ. διευθυντής της ΕΤΑΔ Α.Ε.) δεσμεύτηκε να προτείνει να αποφασιστεί άμεσα από την ΕΤΑΔ η μεταφορά εκχιονιστικού μηχανήματος του Παρνασσού στο Καϊμακτσαλάν για να βοηθήσει τον εκχιονισμό κυρίως του δρόμου από Κερασιά. Υπάρχει στο Καϊμακτσαλάν ένα εκχιονιστικό χωρίς πινακίδες (βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν) αλλά δεν μπορεί να κινείται στις οδούς χωρίς άδειες κυκλοφορίας.». 

Κατ΄ αρχήν να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν είδαμε καμία επίσημη ανακοίνωση από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας για την καταγγελία του κ. Μπίνου, την οποία με έμμεσο τρόπο διέψευσε μεν ο κ. Σηφάκης, αλλά περιμένουμε την απάντηση με τα στοιχεία από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ή την ΕΤΑΔ Α.Ε. που έχει την διαχείριση του Χιονοδρομικού Κέντρου του Καιμακτσαλάν.

Ωστόσο όμως, από την παραπάνω εξέλιξη προκύπτουν νέα ερωτήματα που νομίζουμε ότι πρέπει να απαντηθούν άμεσα από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας ώστε να πληροφορηθούν υπεύθυνα οι πολίτες της Πέλλας τι ακριβώς συμβαίνει με τα μηχανήματα στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν:
- Πόσα και ποια μηχανήματα έχει στην κατοχή του το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν;
- Πόσα και ποια έχουν άδεια κυκλοφορίας και αν κάποια δεν έχουν γιατί οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να τις εκδώσουν;
- Υπάρχει Γραφείο Κίνησης για τα οχήματα; 
- Που στεγάζονται; Ποιος είναι υπεύθυνος για την συντήρησή τους;
- Πόσοι είναι οι υπάλληλοι που χειρίζονται αυτά τα μηχανήματα;


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.