Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μπροστά η Νέα Δημοκρατία σε νέα δημοσκόπηση



Προβάδισμα 11 ποσοστιαίων μονάδων υπέρ της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού, Action24.

Σε σύγκριση με την τελευταία δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας τον Σεπτέμβριο, η «ψαλίδα» άνοιξε κατά τρεις μονάδες (από το 8% στο 11%)

Σύμφωνα με την έρευνα, τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή έχουν ως εξής:

Νέα Δημοκρατία 31,5%
ΣΥΡΙΖΑ 20,5%
Χρυσή Αυγή 7,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη 6%
ΚΚΕ 5,5%
Πλεύση Ελευθερίας 3%
Ένωση Κεντρώων 2,5%
Ποτάμι 2%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 2%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%
Λαϊκή Ενότητα 1%

Καταλληλότερος ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην ίδια έρευνα, ο πρόεδρος της Ν.Δ, Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 13% του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην ερώτηση «ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός».

Το 38% θέλει τώρα εκλογές

Στο ερώτημα που αφορά τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, το 38% θεωρεί ότι η διεξαγωγή τους θα ήταν σήμερα η καλύτερη επιλογή για τη χώρα, έναντι του 24% που προτιμά άλλη κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή και του 22% που επιλέγει την παραμονή της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

4 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα!

Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα της Pulse, τέσσερις στους 10 Έλληνες (43%) επιθυμούν την ίδρυση νέων κομμάτων, έναντι του 45% που είναι αρνητικό σε αυτό το ενδεχόμενο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.