Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ντιλέκ Κοτς στον ετήσιο χορό των Αλησμόνητων Πατρίδων Αλμωπίας (φωτο)



Η Ντιλέκ Κοτς κράτησε την υπόσχεσή της... Μας είχε υποσχεθεί ότι ο κόσμος που θα έρθει να διασκεδάσει με τις Αλησμόνητες Πατρίδες, θα περάσει καλά και θα γλεντήσει με την ψυχή του. Έτσι κι έγινε! 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας και εκφράσατε την στήριξή σας στην προσπάθεια που κάνουμε. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας που ενίσχυσαν την προσπάθειά μας. Για τον χοροδιδάσκαλό μας Δημήτρη Μήτσκα ότι και να πούμε θα είναι λίγο, το αποτέλεσμα της δουλειάς του το είδαμε χθες και θα συνεχίσουμε να το βλέπουμε. Ευχαριστούμε επίσης τον δάσκαλο της χορωδίας μας Γιάννη Τόμα που έχει δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα. 

Μας περιμένει ακόμα πολλή δουλειά και έχουμε τη διάθεση να δουλέψουμε γι' αυτό που αγαπάμε, την παράδοση και τον πολιτισμό! Στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, ας παραδειγματιστούμε από τους προγόνους μας που πέρασαν τόσα δεινά, άφησαν πατρογονικές εστίες, αλλά κράτησαν ζωντανό τον πολιτισμό, την παράδοση, την θρησκεία. Λαός που ξεχνά το παρελθόν του, δεν έχει μέλλον, γι’ αυτό κι εμείς συνεχίζουμε…

ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.