Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα Γιαννιτσά φόρεσαν τα γιορτινά τους (βίντεο)




Χθες απόγευμα Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά, άναψε τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.  

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. έστησαν  το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά γάλα μακράς διάρκειας, για να προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του δήμου.

Ο Αι-Βασίλης με το έλκηθρο του πολιτιστικού συλλόγου Ασβεσταριωτών  «Γκόνος Γιώτας» άργησε λίγο να έρθει, ανεβάζοντας στα ύψη την ανυπομονησία των μικρών φίλων, που φωτογραφήθηκαν μαζί του και πήραν τα δωράκια του.  

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε παιδική παράσταση με το έργο «Το Μυστικό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου», ενώ στο μουσικό μέρος συμμετείχαν:
Η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, 
Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, 
Η Διασχολική Παιδική Χορωδία του 3ου- 6ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου  Γιαννιτσών.

Δείτε την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της εκδήλωσης μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.