Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χειμωνιάτικη πεζοπορία στο χιονισμένο Πίνοβο με τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας



Πίνοβοοο! (σ.σ. διαβάζεται όπως το Μύκονοοος!)

Επιτέλους ήρθε η ώρα για τον Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia να απολαύσει μια χειμωνιάτικη πεζοπορία στο χιονισμένο Πίνοβο!

Με το χιόνι να έχει πέσει άφθονο τις τελευταίες μέρες στο αγαπημένο βουνό της Ανατολικής Αλμωπίας, η διαδρομή από το Αετοχώρι προς την Κοιλάδα των Βράχων προσφέρεται για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του χιονισμένου δάσους οξιάς του Πινόβου.

Με αρχικό σκοπό να φτάσουμε ως την Κοιλάδα των Βράχων, ή ώσπου μας επιτρέψει το χιόνι, θα ξεκινήσουμε το πρωί της Κυριακής (22/1) καλά προετοιμασμένοι και με διάθεση να εκμεταλλευτούμε την ηλιόλουστη όπως προβλέπεται χειμωνιάτικη μέρα.

Συγκέντρωση στα γραφεία: 08:00
Ώρες πορείας: ~6-7 (θα εξαρτηθεί από τη βατότητα του χιονιού)
Βαθμός δυσκολίας: Μέτρια προς δύσκολη βάσει μήκους και υψομετρικής διαφοράς, δύσκολη βάσει συνθηκών πεδίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο κατάλληλος χειμερινός εξοπλισμός (ορειβατικές μπότες, αδιάβροχο, φλις, σακίδιο, γκέτες, γάντια, σκούφος, μπατόν). Άτομα με αθλητικά παπούτσια θα αποκλειστούν από την εξόρμηση για λόγους ασφαλείας.

Αρχηγοί: Αλέξανδρος Μυλωνάς - Χρήστος Τζώτζης



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.