Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας



Την Κυριακή 22/01/2017 και ώρα 10:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Σκύδρας θα διεξαχθεί η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς επίσης και αντιπροσώπων στην Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας.
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο σύντροφος Δημητριάδης Δημήτριος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του Κόμματος για την Βόρεια Ελλάδα.
Καλούνται οι συντρόφισσες και οι σύντροφοι να τιμήσουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους την κορυφαία θεσμική διαδικασία του Κόμματος στο Νομό.

 Ο Συντονιστής 
Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας
Γάγκλιου Πέτρος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω με εσας τους Συριζαιους τις προσφωνησεις " Συντροφοι , συντροφισσες" τι τις χρειαζεστε ! Δεν σκεφτεστε τους πολιτικους σας εταιρους ! τους συνεργατες σας ,στην Ευρωπη; Τον Σοιμπλε ,την Ανγκελα, τον Ολαντρεου ,τους προσβαλλετε! ; τον Νταισεμπλουμ; την Βελκουλεσκου, απο το ΔΝΤ; δεν καταταλαβαινετε οτι τους εκνευριζετε; Εξαλλου το κομμουνιστικο σας παρελθον το διαγραψατε μετα το δημοψηφισμα ,οταν αποφασισατε να απομακρυνετε τα "αριστερα " βαριδια",για να μπορειτε να καθεστε ανετα στα "τεσσερα" !!! Α! οχι μορε ξεχασα! Και εσεις δεν κανετε θρησκευτικο ορκο ! Συγγνωμη ξεχαστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχασιάρη ε ξεχασιάρη ξέχασες ότι και στο ΠΑΣΟΚ ακόμη έτσι προσφωνούνται; Η Φώφη πώς προσφωνεί τον ΓΑΠ;

      Διαγραφή
  2. Δίκιο έχεις φίλε 5,11 μμ. Προχθές καμάρωσα στο φ/β το φίλο μου και σύντροφο " Οδυσσέα " ο οποίος με άλλους "συντρόφους" έκοψαν βασιλόπιτα και μπεκρόπιναν σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μαζί με την ηγεσία της εταιρείας του, αν και είναι απλήρωτος 7 μήνες. Όταν τον μάλωσα για την στάση του αυτή, λέγοντάς του ότι αυτό δε συμβαδίζει με τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ οι αρχές του οποίου επιβάλλουν αντίσταση στην κακή εργοδοσία που δεν πληρώνει τους εργαζομένους της, μου απάντησε ότι αυτά ήταν μέχρι να βγουν στην εξουσία. Τώρα οι αρχές και η φιλοσοφία του πολυσχηματισμού άλλαξαν γιατί το επέβαλε ο Σόιμπλε. Επιπλέον κατάλαβα οτι φοβάται πως αν πέσει η Γερμανία δεν θα έχει ανταλλακτικά για το γερμανικής προέλευσης αυτοκίνητό του.
    Κράτα γερά φίλε "Οδυσσέα" "στα τέ@@@ερα" αλλά δεν θα σε ακολουθήσω στη θέση αυτή.
    Δεν έτυχες και το φλουρί, μήπως και το 2017 ήταν καλύτερο για σένα, σύντροφε συριζαίε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχοληθείτε με τις μετάνοιες και τις εξομολογησεις σας για το κακό που κανατε στην χωρα στηρίζοντας αυτούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή και αφήστε τις εξυπναδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.