Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με το τρίποντο έστω και δύσκολα έφυγαν οι "Πόντιοι" από την Αριδαία (βίντεο)




ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-1
Mε ήττα ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Αλμωπός Αριδαίας που ηττήθηκε στην έδρα του από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 1-0. Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την μπάλα να παίζεται στο κέντρο του γηπέδου με ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ και για τις δύο ομάδες. Το σκορ που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 17΄ο Κυβελίδης. Χαρακτηριστικό της αγχώδους νίκης του Απόλλωνα οι καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες για να διαφυλάξουν το 1-0 κάτι που εκνεύρισε την κερκίδα.

Στο 30' αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρης Καλαϊτζίδης λόγω έντονων διαμαρτυριών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Μπρέγκου (67΄Μουρατίδης), Κοβάτσης (88΄Κώστας), Ελευθεριάδης Θ., Ελευθεριάδης Θ. (72΄Τσιμτσιρίδης), Ελευθεριάδης Λ., Παντελίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης (70΄Φάμπιο), Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς, Κυβελίδης 

Δείτε το βίντεο και πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com: 







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.