Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χιονόπτωση (και πάλι) σχεδόν σε όλη την ΠΕ Πέλλας


Χιονόπτωση σχεδόν σε ολόκληρη την ΠΕ Πέλλας. Από το πρωί χιονίζει ακατάπαυστα σε Έδεσσα, Αλμωπία (φωτο), στους δήμους Πέλλας και Σκύδρας. Στα Γιαννιτσά και στα γύρω χωριά η χιονόπτωση δυναμώνει σταδιακά. (Χαρακτηριστική η φωτογραφία αναγνώστη μας από το Παλαίφυτο)  
Από το πρωί ολόκληρη η ΠΕ Πέλλας βρισκόταν στον «πάγο» και τώρα ντύνεται και πάλι τα λευκά. Για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή από πεζούς και οδηγούς. Σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο η κυκλοφορία πρέπει να διεξάγεται με εξαιρετική προσοχή καθώς το χιόνι συνεχίζεται σ έντονο ρυθμό.
Επειδή δεχόμαστε πολλά ερωτήματα για την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στο δήμο Πέλλας, να σημειώσουμε ότι, όπως μας ενημέρωσαν από το αρμόδιο γραφείο στα Γιαννιτσά, τα δρομολόγια ξεκίνησαν μέσα από την πόλη προς τα χωριά κανονικά από τις 8.15’  το πρωί και η συγκοινωνία διεξάγεται κανονικά, αλλά με κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζονται. Για αυτό υπάρχει κάποια καθυστέρηση, κυρίως προς την περιοχή της Πέλλας και της Νέας Πέλλας, κάποιοι δρόμοι των οποίων είναι παγωμένοι και αρκετά επικίνδυνοι για τα οχήματα. 
Βέβαια, να σημειωθεί ότι στα χωριά υπάρχει σημαντικότατο πρόβλημα με το νερό στα σπίτια, το οποίο έχει παγώσει με αποτέλεσμα να μείνουν τα νοικοκυριά χωρίς το πολύτιμο αγαθό, με ότι αυτό συνεπάγεται για μια οικογένεια (καθαριότητα, φαγητό κ.λ.π.).
Η ενημέρωση συνεχίζεται…


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.