Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιώργος Παπανδρέου σφραγίζει την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ



Στο ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Παπανδρέου. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εντάσσεται το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου και στην προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναμένεται να σφραγιστεί η επιστροφή.

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι οι συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι είχαν ναυαγήσει, καθώς το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ήθελε αυτοδιάλυση των κομμάτων που θα συμμετείχαν στη δημιουργία του τρίτου πόλου και εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Ώρα να φεύγουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τοσοι πολλοί είστε που θελετε να φυγετε; φυσικα για τον εαυτό σου μιλάς και αν ετσι νομιζεις οι πορτες ειναι ανοιχτες και τα σκυλια δεμενα, αλλος μπαινει και αλλος βγαινει.

      Διαγραφή
    2. Οι μόνοι που δε θα φύγουν είναι οι άλλοτε Γενικοί Γραμματείς του Κόμματος των Νομών. Άλλωστε αυτοί κάνουν ακόμη κουμάντο σε κάθε Νομό και Δήμο, με τις ευλογίες φυσικά των αιρετών. Έχουν άλλωστε πείρα από τις εποχές που έτρωγαν με "χρυσά κουτάλια" και η συνεργασία τους θεωρήθηκε απολύτως αναγκαία. Α.... ξέχασα, δε θα φύγουν και τυχόν υπόδικοι του χώρου οι οποίοι δεν έχουν που να "στεγαστούν".
      "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Ιαχή των εκλογών της 18ης Οκτωβρίου 1981 που άλλαξε την όψη της Ελλάδας.

      Διαγραφή
  2. Να φέρει μαζί του και τα λεφτά που είπε ότι υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ακούσεις την ομιλία του θα καταλάβεις λέγοντας λεφτά υπάρχουν

      Διαγραφή
  3. Όλα τριγύρω αλλάζουμε και όλα τα ίδια μένουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oust ston megalitero kopriti olon ton epoxon!!!! o ethnikos katastrofeas tis ellados!!! exei to thrasos na xanampei stin politiki tou topou!!!se allo kratos tha ton ektelousane!!! alla vlepeis uparxoun akomi opadi tou kolimena muala opos ton kafetzi prasinofrouro tis platanoplatias tou proin dimou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οργάνωσε μαζί με τον σωρα και πήγε την Ελλάδα στο Δ.Ν.Τ και στην χρεωκοπία αντί να είναι στο ειδικό δικαστήριο κυκλοφορεί ελεύθερα ο καταστροφέας της χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χώρις να παραβλέπω τις ευθύνες που του αναλογούν ,αυτός ανέλαβαι τον οκτωβριο του 2009 και στο ΔΝΤ μπήκαμε το μάιο του 2010 .Ο μικρός Βούδας που προηγήθηκε με 15% έλλειμα (30)δις το χρόνο πρέπει να κυκλοφορεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η Ελλάδα πληρώνει τα λάΘη της χούντας 1967-74.Εκείνο το διάστημα η χώρα μπήκε στο γύψο και δεν σηκωσε κεφάλι.Απο τοτε έχουμε διχόνοια σαν χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσο ευκολα ξεχναμε ολοι οι αλλοι ειναι οι σωστοι σαμαρας ζαπειο τσιπρας σκιζουμε τα μνημονια καιπολλα πολλα ακομη που δεν ειναι απαραιτητα να αναφερω καραμανλης η χωρα ειναι θωρακισμενη καμμενος οχι στα τεσσερα αλλα για ολα φταει ο παπανδρεου το μονο λαθος που δεν εκανε δημοψηφισμα αλλα ο χοντρος ειχε αλλη αποψη ηθελε να γινει προεδρος σκεφτειτε τα λιγο και αν φταει για ολα λιθοβολιστε τον αλλα τα καναλια κανουν κουμαντο σ αυτη τη χωρα δυστυχως!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωφακι μας τα κανες μαντάρα κορίτσι μου τραβά τρίψε κάνα ταψάκι κάνε κάνα γλυκάκι και παράτα την πολιτική δεν μπορείς να λέγεσαι αρχηγός του μεγαλύτερου κοματος άσχετα αν είμαστε χαμηλά παραμένει το πασοκ μεγάλο φύγε ο Παπανδρέου το κατάστρεψε εσύ όπως φενεται το πράγμα θα το από τελειώσεις αντε στο καλό κορίτσι μου σε ευχαριστούμε τόσο μπορούσες ας βάλουν κανένα νέο άφθαρτο άτομο μπας και καταφέρουμε και μπούμε στη βουλή και μετά βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.