Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οργανώνονται...για να βγουν στους δρόμους οι αγρότες



Να "βγουν" δυναμικά στις επερχόμενες κινητοποιήσεις "ως Κεντρική Μακεδονία", δουλεύουν εντατικά το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της περιοχής, με τις συζητήσεις μεταξύ τους να διεξάγονται σε θετικό, αλλά και...ενωτικό κλίμα. 

Το νερό φαίνεται να "μπήκε" στο αυλάκι, ωστόσο κρίσιμες κρίνονται οι επόμενες ημέρες μέχρι και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου του 2017, οπότε και αναμένεται να γίνει η καθοριστική ευρεία συνάντηση, στην οποία όλοι οι συμμετέχοντες θα συνδιαμορφώσουν το πλαίσιο των αιτημάτων, που θα αποτελέσει και τη βάση εξόδου τους στους.....δρόμους, τέλος του τρέχοντος μηνός. 

Στην τελευταία τους, χθεσινή συνάντηση οι ...ιδρυτές της ιδέας να βγουν στις φετινές κινητοποιήσεις οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας με μια "φωνή", όρισαν μια ολιγομελή συντονιστική επιτροπή. 

"Από σήμερα κιόλας, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής ξεκινάμε την ενημέρωση σε κάθε γωνιά της Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθεί ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος για το εγχείρημα που οργανώνεται", επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Μεσσαλάς. Ουσιαστικά, στόχος είναι ο σχεδιασμός και η οργάνωση δυνατών μπλόκων στην Κεντρική Μακεδονία, μας εξήγησε. 

Τονίζεται ότι στη συνάντηση που έγινε χθες στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν εκπρόσωποι από τις εξής περιοχές: Μάλγαρα, Γιαννιτσά, Αλεξάνδρεια, Χαλκιδική, Δερβένι, πράσινα φανάρια-ανατολική Θεσσαλονίκη-, Εύζωνοι και Αιγίνιο. Στο σχεδιασμό εντάσσεται να συμπεριληφθούν στην προσπάθεια ένωσης της Κεντρικής Μακεδονίας και οι περιοχές των Σερρών, που παραδοσιακά στήνεται ένα από τα πιο δυναμικά μπλόκα στη χώρα, στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, αυτό του Προμαχώνα, αλλά και τα Κερδύλλια.

Στο μεταξύ, σε επικοινωνία του ΑΠΕ-ΜΠΕ με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκων στην Πέλλα, Τάσο Κυραλίδη, αυτός είπε: "Βλέπουμε θετικά καταρχήν την προσπάθεια που γίνεται σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, ωστόσο μένει να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες. Ακόμη δεν μας έχουν καλέσει να συζητήσουμε και τέτοιες κρίσιμες αποφάσεις δεν λαμβάνονται στο πόδι και με βάση πληροφορίες που διαρρέουν".

Στο πλαίσιο αυτό, ο ίδιος εκφράζοντας την ευχή, αλλά και την ελπίδα φέτος οι αγροτικές κινητοποιήσεις που θα γίνουν να έχουν άρωμα "ενότητας", προκειμένου να έχουν αποτέλεσμα, μας είπε χαρακτηριστικά: "΅Περιμένουμε λοιπόν να μας καλέσουν στη συνάντηση και να συζητήσουμε, ώστε να μπορούμε υπεύθυνα να πούμε πως θα κινηθούμε ως Πέλλα στο επόμενο διάστημα".

Πάντως τις τελευταίες εβδομάδες επικρατεί αναβρασμός στους κόλπους των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, με ορισμένους να προτείνουν την ένταξη του συνόλου τους στην Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, ενώ άλλοι ψηφίζουν τις προσπάθειες που γίνονται στα Τέμπη. Όμως, υπάρχουν και εκείνοι που δηλώνουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ απογοητευμένοι και από τα δύο "στρατόπεδα" και ψάχνουν να βρουν απάντηση στο ερώτημα" με ποιο τρόπο θα αγωνιστούν και θα γνωστοποιήσουν τις διεκδικήσεις του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, χωρίς να φέρουν απέναντί τους την ελληνική κοινωνία, που συνολικά πλήττεται από την οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων. 
Πηγή: ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

25 comments:

  1. Παλι θα μας τα πριξουν τα αρχ...α οι αγροτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλι οι εκπαιδευτικοι που πηγαινοερχομαστε καθημερινα θα ταλαιπωρηθουμε, δεν αντεχουμε να περασουμε τα περσινα, ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αγχωνεσαι δασκαλε μπορει να χιονισει και να κατσεται κανα μηνα ακομα,καινα γα γινουν 6 η μηνες που θα καθεσται.

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε τρόμπα από από το οπεκεπε τι παίρνεις; Παλιά οι αγρότες δουλεύανε ,τώρα μόνο οδηγούν μηχανήματα , και δουλεύουνε οι αλβανοί .Γιαυτό είστε όλοι τετράπαχοι.Μια ζωή κλάψα και τίποτε άλλο.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 6.26 ,ΕΣΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ; ΜΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ" ,ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Φ.Π.Α., ΑΓΟΡΑ ΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΟΡΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ , ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 100 ΧΛΜ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ; ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΑ!.ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΟΣ ,ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ; ΟΒΑΛ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΟΚΑΔΩΝ ΕΚΑΣΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ EXTRA LARGE ΣΩΒΡΑΚΑ ,ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ 4Χ4, ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ CASINO ; ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ,Η ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ,ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ,Η ΑΣΕΠ ,ΕΣΥ ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ; ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΕΣ,Η ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ; Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ,ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΗ!ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ, ΜΗΝ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙΣ ΤΑ" ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ "ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΟΥ,ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ!

      Διαγραφή
    4. Οι άλλοι εργαζόμενοι καλοπερνάνε , μονο εσείς έχετε προβλήματσ!!!

      Διαγραφή
  3. Αγροτη πεινας γιατι σε γελασε ο ΤΣΙΠΡΑΣ....Φ.Π.Α 13% ΕΓΙΝΕ 24%
    ΟΓΑ ΑΠΟ 800€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕ 1500€
    ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΠΟ 1.15€ ΠΗΓΕ 1.35€
    Πληρωνε ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. entaksi megale tha psifisoume tora pali oloi mazi ton kuriako sou kai autos tha mas swsei,kala ti malakies einai aytes pou les? oloi tous ftene pou mas katantisane etsi,alla malon komatoskulo deksios ise kai ta vlepis mono opos thelis esu.

      Διαγραφή
    2. Στο τεβε πληρώνουν 900 ευρώ το δίμηνο......

      Διαγραφή
    3. Ναι πρεπει να αξιολογουνται οι υπαλληλοι στο δημοσιο , και ναιπρεπει επιτελους να μαθουμε απο εσενα αγροτη τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εισοδηματα το 90℅ δηλωνη κατω απο 10000 ελεος.

      Διαγραφή
    4. Ειμαι αγροτης με 25 στρ. και το 2015 με 7800Ε πληρωσα 2450Ε και το 2016 με 10300Ε πληρωσα 2700Ε .Γνωριζω ανθρωπους που πληρωσαν και 20.000 και 30.000 εφορια.Το 90% των αγροτων ειναι πιστωτικοι στο ΦΠΑ γιατι τα προιοντα μας προορίζονται για εξαγωγή. Δεν τα βαζουμε στην τσεπη μας και δεν κοβουμε αποδειξη μισες οπως οι ελ.επαγγελματιες γιατι τα ποσα ειναι μεγαλα.Και εγω μετακινουμε καθημερινα να παω στο χωραφι μου 2 χλμ.

      Διαγραφή
    5. 25 χλμ.Για να βγαλω 10.000€ καθαρο κερδος πρεπει να βαλω 15.000€ χωρις τις αποσβεσεις.
      Το ονειρο σας ηταν να γινεται ολοι αγροτες μα για κακη σας τυχη γινατε δημ.υπαλληλοι ή ελευθ.επαγγελματιες ξεχασατε το κυριοτερο ομως να ειστε ανθρωποι .Αφοροληγητο σε κανεναν ουτε συνταξιουχο ουτε αγροτη ουτε ελ.επαγγελματια.
      Εως 10.000€ φορο 10%
      Απο 10.001 εως 30.000 15%
      Απο 30.001 εως 60.000 20%
      Απο 60.001 εως 150.000 30%
      Εκοψες μιση αποδειξη ή καθολου κλεισιμο της επιχειρησης για ενα μηνα.
      Δεν πληρωσες το Φ.Π.Α. 5.000€ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.
      ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕΧΡΙ 1000€
      ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 700€.

      Διαγραφή
  4. απο τσ καφενεία στα υποτιθεται μπλόκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγροτες και συνταξειουχοι ταιζουν τα υπόλοιπα κοπροσκυλα που κοροιδευουν την κοινωνία νομιζοντας οτι δουλευουν ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. Εμαθαν τοσα χρονια προσελευση στην καλυτερη των περιπτωσεων ( βλεπε δημοσιους υπαλληλους) στης 9:00 εναν καφε ως της 10 με 10:30 και σχολασμα απο τις 12:30 ξεκιναμε. Τωρα σφυξαν οι κωλοι και ζοριζονται.Καλα δεν μιλαμε για τα προνομια!!!! Δεν υπαρχει. Βλεπε ( υπαλληλοι ΔΕΗ,ΟΤΕ,ΕΛΤΑ, κ.τ.λ.) ΝΑΑΑΑ ενα εφαπαξ. Συνταξη στα 55 και κατι. Σας αρεσει δεν σας αρεσει ετσι ειναι.Ψωφα εσυ ερμε αγροτη συνταξη στα 67 και νταβατζη τον Τσιπρα.Ολα με πολυ μοχθο.Αλλα ετσι ειναι εαν δεν ξερεις να δουλευεις θα θιχτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάδα εισάγει τα περισσότερα αγροτικά προιόντα ......Εσείς τι στο διάολο παράγεται εκτός απο επιδοτήσεις!!!

      Διαγραφή
  6. Επειδή είναι το πιο εύκολο επάγγελμα το επιλέγουν όλοι....;;σίγουρα γι' αυτό θέλουν να μπουν όλοι στο δημόσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67 ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΩΝ 6.33, ΤΩΝ 6.36 ΚΑΙ ΤΩΝ 6.59 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΩΝ 8.45 ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ! ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ , "ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ " ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 10% ΤΒΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ,ΗΣΑΣΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ !!! ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΝΕΑ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΚΑΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΓΑ ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΣΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΟΓΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΡΙΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΑΓΡΟΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ 100 ΧΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΙΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΓΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΟΓΑ.

      Διαγραφή
  9. Εσυ ο απο πανω για δες.Οι εκπαιδευτικοι αργιες;τρεχει ο μισθος.Διακοπες χριστ.- πασχα ο μισθος τρεχει.Καλοκαιρι 3 μηνες που το ξυνουν ο μισθος τρεχει. Σεπτεμβριος ως να προσαρμοστουν παει ο μηνας. Το καλοκαιρι εχουν και τα χωραφια.Συγκομηδη+ μισθος. Δεν τον νοιαζει φυσικα η χαμηλη τιμη. Οταν ομως βγει ο αγροτης στον δρομο που ΖΕΙ απο αυτο τοτε οι δασκαλοι γκαριζουν. Ειναι η δεν ειναι πληγη; Γι αυτο δασκαλακο βουλωσετο και μην μιλας. Η φωλια σου ειναι βρωμηκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ στην έκθεση ιδεών στο σχολείο , πρέπει να πήρες κυυμπαρά!!!

      Διαγραφή
    2. XΑΙΒΑΝΙΑ ! Τα σχολεια ηταν ,ειναι παντα ανοικτα για ολόυς ! Εσεις ομως,σε αντιθεση με καποιους που επενδυσαν στα γραμματα για να εχουν μια καλυτερη ζωη , επιλεξατε ,εφηβεια χωρις αγχος ,κατοπιν μπουρδελοτσαρκες με τις επιδοτησεις του μπαμπα ! Εχετε το χαμηλοτερο μορφωτικο επιπεδο ΑΓΡΟΤΗ, σε ολη την ΕυΡΩΠΗ! Εχετε μαθει μια ζωη στην κλαψα, ΜΕΓαΛΟΑΓΡΟΤΕΣ των 300 οκαδων που απο τα τσιπουρα και τα σουβλακια, θελετε σωβρακα extra-extra large! Αντε τωρα ο Κουλης με τον Α:δωνη θα σας ςξασφαλισει φορολογικο ασυλο εις βαρος των ΜιΚΡΟΑγρΟΤΩΝ!

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΒΟΔΑΡΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ.Η ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΝΑΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΑ.

      Διαγραφή
  10. Ναι. Αν θελεις ελα να στο δωσω. Δεν ξερω ομως να μην ξεφυγει και στο φερω στο κεφαλι.Μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.