Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκεντρώνονται σήμερα τα τρακτέρ στο Γυψοχώρι Πέλλας



Αγρότες με τα τρακτέρ τους ανταποκρινόμενοι στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου ΕΝΟΤΗΤΑ Πέλλας αναμένονται σήμερα στον κόμβο Γυψοχωρίου, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας. Να σημειωθεί ότι οι οργανωμένοι αγρότες, έχουν ανακοινώσει εδώ και πολλές ημέρες την µετάβασή τους µε τα τρακτέρ στο συγκεκριμένο σημείο της Π.Ε. Πέλλας, τονίζοντας ότι «από αυτόν τον αγώνα επιβίωσης δεν πρέπει να λείψει κανείς». 

Επίσης, δόθηκε το σύνθημα για την έξοδο των τρακτέρ στους δρόμους στον κόμβο της Μελούνας, λίγο έξω από τη Λάρισα, όπου αναμένεται να στηθεί το πρώτο μπλόκο από σήμερα Δευτέρα (23/1), με τη συμμετοχή αγροτών από τον Τύρναβο και την Ελασσόνα. Επίσης σήμερα πραγματοποιείται αγροτικό συλλαλητήριο στην πλατεία Δημαρχείου στην Βέροια, στο οποίο θα συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι φορείς της πόλης και στη συνέχεια τα τρακτέρ θα μεταβούν στον κόμβο της Κουλούρας. 

Στη Θεσσαλία η μαζική έξοδος των τρακτέρ της ΠΑΣΥ προς τον κόμβο της Νίκαιας αναμένεται να γίνει μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μπούτας, «αναζητάμε ανάσες ζωής». Πρόσθεσε ότι τα τρακτέρ θα βγουν στους δρόμους από την Κρήτη και την Πελοπόννησο, ως τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Στο μεταξύ η Συντονιστική Επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας ενημέρωσε τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα στο πεδίο δράσης της για τη μορφή και τον τρόπο διαμαρτυρίας που εξετάζεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες. Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα καθώς οι περισσότεροι αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία θα συμμετέχουν σε γενικές συνελεύσεις, ύστερα από απόφαση που έλαβαν μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, στην Κατερίνη.

Στις Σέρρες, αγρότες ξεκινούν από αύριο Τρίτη να κατεβάζουν τα τρακτέρ τους στις κεντρικές πλατείες των χωριών και προς το τέλος του τρέχοντος μηνός, αναμένεται να κάνουν την άφιξή τους στον Προμαχώνα, στα σύνορα της Ελλάδας με τη Βουλγαρία.
Εξάλλου, στη Δυτική Μακεδονία, εκπρόσωποι των μπλόκων που είχαν στηθεί πέρυσι θα έχουν συνάντηση την Παρασκευή (27/1), προκειμένου να καθορίσουν τις κινήσεις τους σε επίπεδο κινητοποιήσεων.

Σε ετοιμότητα για κινητοποιήσεις βρίσκονται οι αγρότες της Αχαΐας, της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας.
Από την άλλη οι αγρότες από την περιοχή του Αλμυρού, βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής και προβληματισμού, αφού δεν υπάρχει έντονη διάθεση για κινητοποίηση και δημιουργία μπλόκου στον κόμβο των Μικροθηβών.
*φωτο αρχείου


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Χαζομαρες. Τον ιδιο δρομο τον κλεινουν σε τρεια σημεια. Στα φαναρια τον γιαννιτσων στο γυψοχωρι και στο μαυροβουνι. Σιγα μην σκισετε κανενα καλσον απο τον πολυ αγωνα. Ετσι ρε μπαγλαμαδες αγωνιζετε ο κοσμος;;;; Απο την αυλή του; Στα μεγαλα τα μπλοκα να πατε. Εδώ ποιος σας δινει σημασια; Με πεντε τρακτερ σε καθε μπλοκο; Και σημιωτεο χυμα στο κυμα οτι του σηκωθει του καθενος χωρις οργανωση και αγωνιστικο πνευμα. Αιντε και χεστητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. emis toulaxiston exoume kai xezoume upalilako mou,eno esi kanis to skato sou paksimadi,poso mpoufos telika mpori na ise?

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είσαι πολύ βολεμένους για να μιλάς Έτσι!!Σε λειπαμε

      Διαγραφή
  2. Ολη η Ελλάδα μαζί αγρότες ελεύθερη επαγγελματίες δημόσιοι υπάλληλοι όλοι μαζί αδέλφια για μία Ελλάδα όπως της αξίζει την Ελλάδα που μας πήραν και έκαναν τα παιδιά και τα εγγόνια μας τριτοκοσμικα αυτοί δεν έχουν ελλεος θα μας ποιούν το αίμα αγωνιστητεεεεεεε για μία Ελλάδα με αξιοπρέπεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι ρε παληκαρια. Τι κανετε στα μπλομα; Αφηνετε τα τρακτερ τα παλια και με τα αλλα πατε στο κλαδεμα. Το απογευμα πατε στα μπλοκα για καφε και κους- κους και πισω. Εμεις πού ζουμε δηλαδη! Στραβοι δεν ημαστε.Αιντε ρε γιδια που κανετε και σεις αγωνα! Τελικα εισται αξιοι εκπροσώποι του τσιπρα.Του κωλου κομουνιστης, γιαλαντζοι αγροτες. Ολοι εσεις τσιπρα ψηφισατε και τωρα σας ποναει.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ φίλε τις δεξιάς τώρα που θα έρθει ο Κούλης ο δικός σας θα μας σώσει

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.