Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Ειδικού Σχολείου Αριδαίας στην Tράπεζα Alpha Bank



Ο Δ/ντης, το διδακτικό προσωπικό, οι γονείς και οι μαθητές του σχολείου ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του υποκαταστήματος Alpha Bank Αριδαίας κ. Δημοσθένη Βουλγαρίδη διότι μετά από ενέργειες του πραγματοποιήθηκε η δωρεά πετρελαίου θέρμανσης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.
Συγκεκριμένα η τράπεζα Alpha Bank, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παρείχε στο σχολείο μας πετρέλαιο θέρμανσης αξίας 500 €. 
Για την παραπάνω αξιέπαινη ενέργεια ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δ. Βουλγαρίδη όσο και τη Διοίκηση της Alpha Bank. 
Ευχόμαστε σε όλους  Υγεία , Χρόνια Πολλά και  Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος.

Ο Δ/ντης του Ειδικού Σχολείου
Νάτσκος Χρήστος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Το κράτος κάνει ότι μπορεί για να διαλύσει το πρώην κοινωνικό του πρόσωπο...H κατάργηση οποιασδήποτε κρατικής παροχής για την παιδεία ,την υγεία ,την κοινωνική ωφέλεια και την κοινωνική πρόνοια και την παράλληλη ιδιωτικοποίηση τους εφαρμόζονται με ακρίβεια.
    Η φιλανθρωπία θυμίζει τα δώρα που δέχονται τα παιδιά των χωρισμένων γονιών όπου ο πατέρας ή η μητέρα στέλνουν ένα δώρο όποτε το θυμούνται για να καλύψουν την απουσία τους .
    'Οπως είχε γράψει και ο κύριος Πωλ Α. Πόρτερ, αρχηγός της αμερικανικής αποστολής στην Ελλάδα το 1947, ενόψει της οικονομικής βοήθειας του δόγματος Τρούμαν,"...στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-δεν υφίσταται κράτος σύμφωνα με τα δυτικά πρότυπα. Αντ' αυτού υπάρχει μια χαλαρή ιεραρχία ατομιστών πολιτικών, μερικοί από τους οποίους είναι χειρότεροι από άλλους, που είναι τόσο απασχολημένοι με τον προσωπικό τους αγώνα για εξουσία, ώστε δεν έχουν τον χρόνο να αναπτύξουν οικονομική πολιτική, ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι είχαν την ικανότητα....Υπάρχει μεγάλη ανομοιομορφία εις το βιοτικόν έπίπεδον και τα εισοδήματα ανά την Ελλάδα. Οι κερδίζοντες, δηλαδή οι βιομήχανοι, οι έμποροι, οι κερδο­σκόποι και οι μαυραγορίται, διάγουν έν πλούτω και χλιδή, το πρόβλημα δε αυτό ουδεμία κυβέρνησις το αντιμετώπισεν αποτελεσματικώς. Εν τω μεταξύ αι λαϊκαί μάζαι περνούν μιαν αθλίαν ζωή. Οι κερδίζοντες είναι σχετικώς ολίγοι τον αριθμόν και ο συνολικός πλούτος των, περιερχόμενος εις τό σύνολον του πληθυσμού θα έπέφερεν ελάχιστην βελτίωσιν των γενικών συνθηκών διαβιώ­σεως. Αλλ' ο πολυτελής τρόπος ζωής των εν μέσω της πτώχειας συντείνει εις το να εξοργίζη τας μάζας και να υπογραμμίζη την δυστυχίαν των πτωχών....Ουδέν μέτρον ελήφθη από της απελευθερώσεως δια να δοθή χρήσιμος εργασία εις τους δυναμένους να εργασθούν από το ευρύ αυτό στρώμα του πληθυσμού.
    ... Δύο και ήμισυ έτη μετά την άπελευθέρωσιν η Ελλάς ευρίσκεται εις μί­αν κατάστασιν νεκρώσεως παρά την ούσιαστικήν έξωτερικήν βοήθειαν και την αρμοδίαν εξωτερικήν καθοδήγησιν. Εις ολόκληρον την χώρα, απ΄ άκρου εις άκρη, κυριαρχεί μία γκρίζα ανυπεράσπιστη, βαθιά έλλειψη πίστης για το μέλλον - μία έλλειψη πίστης που οδηγεί σε πλήρη απραξία προς το παρόν. Οι άνθρωποι έχουν παραλύσει από την αβεβαιότητα και τον φόβο, οι επιχειρηματίαι δεν επενδύουν, οι καταστηματάρχαι δεν αποθηκεύουν προμήθειες... Σημαντικά ποσά ξένου συναλλάγματος εσπαταλήθησαν κατά τό πα­ρελθόν έτος [1946] εις εϊσαγωγάς ειδών πολυτελείας, εις πώλησιν χρυσών λιρών από το κράτος και εις πράξεις επί του νομίσματος εις την μαύρην άγοράν."!!! ....ΔΗΛΑΔΗS ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΧΟΡΗΓΟΥΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! (ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΝΕ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ!!!...ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ!!!ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ανώνυμε 5.07΄μμ
    Πιστεύετε ότι μια μερίδα έστω και 10% των ελληνων μπορεί να ξυπνήσει κάποτε και μακριά από κομματικές αγκυλώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ, ΧΡ. ΑΥΓΗ κλπ κλπ κλπ να συσπειρωθεί και να διώξει αυτούς τους πολύχρωμους μαυραγορίτες πολιτικούς μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΊΝΑΙ ΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΈΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΊ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΌΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΚΟΜΗ ΟΙ "ΠΥΡΗΝΕΣ"-ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ-ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ!!!), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΘΥΣΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ "ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ" ...ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ "ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ -ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ- ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ", ΤΩΝ 200-300 ΕΥΡΩ!!!...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ (ΙΣΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ...ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ"...

      Διαγραφή
  3. Αφου μας επεβαλλαν μνημονια για να σωσουν τις τραπεζες μας χαριζουν ψυχουλα απο τα καρβελια που μας εκλεψαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.