Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι βραβεύσεις Πανελληνιονικών 2016 στα Λουτρά Λουτρακίου Αλμωπίας (φωτο)



Στο ειδυλλιακό περιβάλλον των Λουτρών Πόζαρ στην Αριδαία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των πανελληνιονικών του 2016 της ΕΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας με την συμμετοχή αθλητών , προπονητών,  γονέων και παραγόντων του αθλητισμού αλλά και της τοπικής κοινωνίας. 

Την τελετή συνδιοργάνωσαν η τοπική ΕΑΣ και ο Δήμος Αλμωπίας και παρευρέθηκαν η βουλευτής και πρώην υπουργός κα Τζάκρη Θ., ο δήμαρχος Αλμωπίας κος Μπίνος Δ, ο αντιδήμαρχος κος Χατζηγιαννίδης Γ., ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Σωτηριάδης Σ. και από τον ΣΕΓΑΣ το μέλος του Δ.Σ. κος Αποστολόπουλος Δ. , και ο τεχνικός σύμβουλος ανάπτυξης κος Χρυσοστομίδης Χρ.

Από τους 42 τιμηθέντες απουσίαζαν μόνο η Δέσποινα Ζαπουνίδου που βρίσκεται σε προετοιμασία στην Ν. Αφρική, ο Αλέξης Πορδανάς ο οποίος σπουδάζει με υποτροφία στις ΗΠΑ, και ο Βαλεντίνος Γουλάρας ο οποίος είναι στην Ιρλανδία . Μετά την τελετή οι αθλητές απόλαυσαν την λουτροθεραπεία στην κεντρική πισίνα των εγκαταστάσεων.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.