Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη-θρίλερ στην παράταση για τον ΦΟΑ, 65-73 τον ΑΟΚ Γουμένισσας (βίντεο)




ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ-ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 65-73 (63-63)
Ο ΦΟ Αριδαίας έπαιξε με τη... φωτιά απέναντι στον ΑΟΚ Γουμένισσας το βράδυ του Σαββάτου αλλά εν τέλει δεν «κάηκε», με την ομάδα του Παναγιώτη Βάτση να λυτρώνεται στην παράταση, όπου επικράτησε των γηπεδούχων με 65-73 στο κλειστό της Γουμένισσας, για τη 17η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι παίζοντας δυνατά κατάφεραν να πάρουν μια διαφορά αρχικά 5 πόντων στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου (21-16), ενώ στη συνέχεια έφτασε μέχρι και τους 11 στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου όμως οι φιλοξενούμενοι παίζοντας καλύτερη άμυνα μείωσαν τη διαφορά στους 3 (34-31).

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο σκληρό με το τρίτο δεκάλεπτο και πηγαίνει κυριολεκτικά πόντο-πόντο μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. 1:25 πριν τη λήξη του παιχνιδιού με το σκορ στο 61-63 υπέρ του ΦΟΑ οι διαιτητές δεν είδαν πεντακάθαρο φάουλ πάνω στον Τζάτση και στη συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και τίποτα δεν άλλαξε στα δευτερόλεπτα που απέμειναν με αποτέλεσμα να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση ήταν πιο ψύχραιμοι, βρήκαν λύσεις επιθετικά ενώ και στην άμυνα δέχτηκαν μόλις 2 βολές κι έτσι έφτασαν στο ροζ φύλλο.
Χωρίς τον Αβραμίδη αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος η ομάδα του ΦΟΑ, αφού έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Κορυφαίος του αγώνα για τους νικητές ήταν ο Τζάτσης, ο οποίος πέτυχε 29 πόντους με 5 εύστοχα τρίποντα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μακρόπουλος που έδωσε πραγματικές μάχες μέσα στη ρακέτα και πέτυχε 15 με 1 τρίποντο. Από πλευράς Γουμένισσας ξεχώρισε ο Μπέλτσης με 26 πόντους και 1 τρίποντο.

Με αρκετά λάθη η διαιτησία των Χρυσάφη και Χατζημπαλίδη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν ότι κατάφεραν να βγάλουν εκτός εαυτού και τους δύο προπονητές των ομάδων, ενώ χρεώνονται και το καθαρό φάουλ που έγινε στον παίκτη του ΦΟΑ, στα τελευταία καθοριστικά δευτερόλεπτα που δεν είδαν, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν το παιχνίδι στην παράταση.

Την επόμενη αγωνιστική (18/2) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στο ντέρμπι της ημέρας τον πρωτοπόρο ΑΟΚ Βέροιας, ενώ η ομάδα του ΑΟΚ Γουμένισσας αγωνίζεται στην έδρα του Ζαφειράκη Νάουσας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που μας έστειλε φίλαθλος από το χθεσινό αγώνα, στο οποίο έχει και τη φάση που δεν είδαν οι διαιτητές στο 5:04:

TA ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 1o(21-16), 2o(34-31), 3o(55-52), 4o(63-63), παρ.(65-73)

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ (Κουπάνης): Σανιδάς 7(1), Σαμαράς, Τζάκος, Τάσιος 6, Ιωσηφίδης, Γέγας 3(1), Μπέλτσης 26(1), Σπυρόπουλος, Τάτσης Παυλ. 4, Τζιτζίδης 2, Γερακάρτσης 11(3), Τάτσης Παν. 6.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Κανονίδης, Σαμαρτζίδης 1, Τοπαλίδης 12, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 13, Παπαβραάμ 3(1), Υποδηματόπουλος, Μακρόπουλος 15(1), Αργυρός, Τζάτσης 29(5).



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. TΡΑΓΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ 2 ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟ 5:04 ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηθελα να πω σαν ουδετερος κατι...η γουμενισσα ιστορικη ομαδα αλλα ζαλαδα να σωθει σε ολους τουε τομεις κερδισε μες την αλεξ;νδρεια λογου τυχεις και μητωνα.η δε αλεξανδρεια σωθηκε καθαρα λογου τζιμου που ολοι τον κραζουν λογου παιδικου που τους εβαλε το 50. 50 στην ζωη τους στο παιδικο της κυριακης γιατι στο σαββατο που. Επεξε με σκυδρα και πηρε δικαια το δελτιο και καθαρισε την σκυδρα δεν ειπαν τιποτα η κοντοι ψυλοι ασχετοι τοτε......η μεν αριδαια παλευει με ολους και ολα κοντρα της βλεπε χατζηκωστα σε ντερμπι και εαν πει κατι θα την πουν γκρινιαρα...αν και τοσσα χρονια μονο η αριδαια εχει φιλοξενεια σωστη δεν ειπε κανενας ευχαριστω κοτεςςςςς ολοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nτου από αυτό το Σάββατο έτσι θέλουν έτσι πρέπει!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.