Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάθοδος των αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη



Την Πέμπτη στις 14.00 αναμένεται να φτάσουν με 30 τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (πλατεία ΧΑΝΘ) αγρότες και κτηνοτρόφοι από το μπλόκο Δερβενίου, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Όπως επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου, Θόδωρος Χατζητομάρης, «κάναμε αίτημα στην τροχαία και αφού διαβουλεύτηκαν μας έδωσαν θετική απάντηση για την μετάβαση των 30 τρακτέρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης».

Η κινητοποίηση εντάσσεται στη διοργάνωση συλλαλητηρίου, αύριο στις 12 το μεσημέρι, με αφορμή τα εγκαίνια (19.00) της 10ης Διεθνούς Έκθεσης Κτηνοτροφίας και Πτηνοτροφίας «Ζootechnia», που ανοίγει τις πύλες της αύριο και θα διαρκέσει έως τις 5/2.

Υπενθυμίζεται, ότι το μπλόκο επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Καβάλας, στο ύψος του Δερβενίου, έστησαν με τα τρακτέρ τους αγρότες από τις περιοχές Λητής, Δρυμού, Μελισσοχωρίου, Ασσήρου και Λαγκαδά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ. ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΕΙΤΕ? ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ? ΣΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ? ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΑΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω και 40 χρονια ρε μεγαλε κλεινουν Θεσσαλονικη,Αθηνα και ποσες μεγαλες πολεις,ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι της χωρας,κανουν συνεχως πορειες,αυτοι δεν ταλαιπωρουν τους μεροκαματιαρηδες;;;; ο αγροτης εβγαινε καθε 5 χρονια και τωρα που πανε να σβησουν και αυτο τον τομεα,τον πρωτογενη,παλευει να το σωσει! Το 90% χρωστανε ΟΓΑ και εφοριαα και εχει υποθηκευμενα χωραφια και σπιτια! Εσεις μονο κοιτατε οτι σας συμφερει! Κλεινουν δρομους,γιατι κλεινουν δρομους,κλεινουν συνορα γιατιι κλεινουν συνορα και δεν μπορουν να πανε καζινο,να πανε οδοντιατρο,να πανε να ψωνισουν απο κει,να αφησουν τα λεφτα στην ξενη χωρα;; ε τι σκ.....τα θελετε;;; καθιστε σπιτι ολοι στο καφενειο και στο σπιτι και περιμεντε το κακο να ερθει!! Εσυ νομιζεις οτι ολα ειναι καλα και κανουν κατασκηνωση;;; αυτοι δεν θα ηθελαν το διαστημα που εχουν για ξεκουραση ναα καθονται στο σαλονι τους απτο να ειναι στο δρομο;;;; ξυπνηστε επιτελους,η καμπανα χτυπαει για ολους!!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.