Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εφτάψυχη η Δόξα Μαυροβουνίου (φωτο)


Απόλλων Κρύας Βρύσης - Δόξα Μαυροβουνίου 1-1

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το Σαββατιάτικο ντέρμπι της Α1 Κατηγορίας στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης, όπου Απόλλων και Δόξα Μαυροβουνίου μοιράστηκαν τελικά τους βαθμούς της ισοπαλίας. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Μαυροβουνίου συνεχίζει να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. 
Σε ένα κατάμεστο γήπεδο όπου οι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων πραγματικά πλημμύρισαν την κερκίδα οι δυο ομάδες έπαιξαν δυνατό ποδόσφαιρο χωρίς όμως πολλές επισκέψεις στα καρέ και των αντιπάλων.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες με λεύκη ισοπαλία. Στην επανάληψη ο τεχνικός των γηπεδούχων Φώτης Μητσάκης έκανε την χρυσή αλλαγή ρίχνοντας στη μάχη τον έμπειρο Χρήστο Καραγιάννη που στην πρώτη του μόλις επαφή με την μπάλα την μετέτρεψε σε γκολ, στο 72', βάζοντας φωτιά στο παιχνίδι. 
Η συνέχεια δραματική αφού οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την επίθεση τους και η προσθήκη του έμπειρου μέσου Γιάννη Χαραλαμπίδη απεδείχθη χρυσή αφού ήταν ο κατάλληλος παίκτης στην κατάλληλη θέση που χάρισε στην ομάδα του το γκολ της ισοφάρισης στο 6' των καθυστερήσεων λυτρώνοντας την ομάδα του.

Στον υπόλοιπο αγώνα στο 35' ακυρώθηκε γκολ του Χατζηστεφάνου του Μαυροβουνίου, ενώ ο Σαρίδης Νίκος είχε σουτ από μακριά στο 68΄ που κατέληξε μόλις άουτ.
Στο 82' εντυπωσιακή επέλαση από τον Χρήστο Καραγιάννη για τους γηπεδούχους διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους αφού και το τελικό γυριστό πλασέ του Μωϋσιάδη πήγε μόλις άουτ.
Εντυπωσιακός για μια ακόμη φορά και καταλυτικός παράγοντας ο έμπειρος πορτιέρο Θόδωρος Κάμπαλης που οι επεμβάσεις του σε τετ ατ τετ με Μωϋσίδη και Βασιλείου απέβησαν σωτήριες.
Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Καρυπίδης δέχτηκε έντονη χειρωνακτική και λεκτική επίθεση από τους γηπεδούχους και φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά για τα αποδυτήρια.
Διαιτησία του αγώνα ήταν των Καρυπίδη, Δέλλιου, Δεμερτζή 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (Φωτης Μητσάκης): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης (65' Καραγιάννης), Κουτρούμπαλος (56' Βασιλείου), Κίτσας, Τσιρακίδης,  Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Βούλγαρης (77' Ευθυμίου), Μωυσιάδης, Μιχαηλίδης.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Σιμος Προδρομμίδης):  ΚΑΜΠΑΛΗΣ, ΣΑΡΙΔΗΣ, Κίτσας, Χατζηστεφάνου, Καρυπίδης, Φανιάδης, ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ, Νάτσης, ΣΙΔΕΡΗΣ, Ζαχαριάδης Λέσι (76' Χαραλαμπίδης) 

ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. άλλη μια φορά που η Κρυα Βρύση υποβιβάζει το ποδόσφαιρο.Ε δεν αξίζατε κυριοι τη νίκη.Θα μας δειρετε δηλαδή? ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι αρχιτραμπύκοι θέλουν να λέγονται και παράγοντες? κάντε βρε παιδιά ομάδα μπράβων.Δεν ειστε για αθλητισμό.Κρατη βγάλε τη μάσκα του πολιτισμένου.Φαίνεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρακελιδη σε αρεσε ο Καρυπιδης σημερα στην Κρυα Βρυση και τι ωρα εφυγε απο το γηπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι καταμεστο το γηπεδο Χαρουλα οι κερκιδες αδειες ειναι στην φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντωνιου ο Σωκρατης και ο Λυσανδρος πολλα παραπονα απο τον Καρυπιδη.Ημουν στο γηπεδο καπου εχουν και δικαιο ομως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολιμα τον σηδηροπουλο κολιμα τον καρυπηδη τη γηνετε ρε παιδια ξαφνικά ξακολησαν μέσα σε δύο βδομάδες τυχαίο δεν νομίζω. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τζάμπα η ενίσχυση της Κρυας Βρυσης.Το κόλπο δεν έπιασε.Τώρα κοιτάξτε να βολευτείτε με τριτοτέταρτη θέση αλλα η πιστολιά θα πάει σύννεφο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς γίνεται σε όλα τα επεισόδια να εμπλέκεται το Μαυροβούνι αυτό δεν είναι παράξενο κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο χωριο του βουλευτη τι περιμενες? Πολιτισμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις φωτογραφίες ψάχνω να βρω κανέναν .....Κρύα Βρυσιώτη !!! Εσείς βλέπετε κανέναν; !!! Μονό Κάνα δυο πρωταγωνιστές βλέπω μέσα στον αγωνιστικό χώρο !!! άλλα με το μυαλό που κουβαλάνε ... δεν θα είναι και αυτοί για πολύ καιρό. Βρε πως καταντήσανε την Κρύα Βρύση!!!! Με το Μαυροβούνι ρε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.