Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δηλώσεις Σίμου Προδρομμίδη για το καθοριστικό ντέρμπι της Κυριακής στην Έδεσσα




Ο επιτυχημένος τεχνικός της Δόξας Μαυροβουνίου Σιμός Προδρομμίδης ενόψει του καθοριστικού ντέρμπι της Κυριακής στην Έδεσσα μας είπε: 

Την Κυριακή παίζουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Αυτό που ακούγεται έξω ότι είναι το ματς της χρονιάς και ότι θα κρίνει πολλά για την συνεχεία του πρωταθλήματος δεν έχει καμία σημασία για εμάς και δεν αφήνω όλο αυτό το κλίμα να μπει μέσα στην ομάδα μας και να επηρεάσει τους παίκτες μου. Εγώ και ο συνεργάτης μου ο γυμναστής Γιώργος Τσάτσης βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα γιαυτό και επιτυγχάνουμε μέχρι στιγμής όσο αναφορά τους παίκτες μας να ακολουθούν κανονικά τις προπονήσεις.

 Όλοι δουλεύουν σκληρά από την αρχή της χρονιάς και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής . Στα μάτια των παικτών μου βλέπω ότι υπάρχει σπίθα και διψά για όλα τα παιχνίδια και αυτό με χαροποίει ιδιαίτερα. Όσο αναφορά στο ματς είμαστε μια ομάδα που σεβόμαστε όλους τους αντίπαλους μας και δεν φοβόμαστε κανεναν. Ολα τα ματς για μας είναι ιδία ανεξαρτήτως ονόματος αντίπαλου . Ο στόχος για όλα τα παιχνίδια είναι η νίκη και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός των 3 βαθμών για εμάς θεωρείτε αποτυχία. Τι ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι της Κυριακής το όποιο για εμάς δεν κρύβει καμία ιδιαιτερότητα Το άγχος πρέπει να το έχουν όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς 

Η Δόξα Μαυροβουνίου είναι μια νέα ομάδα που προέρχεται από ένα μικρό χωριό. Η στήριξη που έχουμε προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τον πρόεδρο Όποτε και το ότι βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας είναι επιτυχία για εμάς. Ευχαριστώ πολύ. 

Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ασχετε εδεσσαιε ανακοινώσεις βγαζουν σε σημαντικά παιχνίδια.Την Κυριακή το βράδυ να αρχίσετε να πέφτετε στους καταρράκτες μετά την ηττα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα ματς σαν όλα τα άλλα λέει ο Μουρίνιο, και εσύ το χαρακτηρίζει σημαντικό. Αποφασίστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.