Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή πρόσκληση για τη συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου ΠέλλαςΜε την παρούσα σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Πέλλας πρόκειται, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να προβεί στην εκ νέου συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης,  λόγω λήξης της θητείας της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7-6-2010): «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-πρόγραμμα Καλλικράτης». 

Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης αποτελεί συμβουλευτικό όργανο προς το Δημοτικό Συμβούλιο και για να συγκροτηθεί η επιτροπή, καλούνται να δηλώσουν ενδιαφέρον εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής κοινωνίας και δημότες. 
Πιο συγκεκριμένα:
α) των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων
β) των επιστημονικών συλλόγων και φορέων
γ) των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών
δ) των εργαζομένων στο Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα 
ε) των ενώσεων και συλλόγων γονέων
στ) των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων 
ζ) των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων των πολιτών
η) άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών
θ) εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων  
ι) δημότες
Η διάρκεια της θητείας της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης αναμένεται να είναι έως τις 31-8-2019.

Ο συνολικός αριθμός των μελών της επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου, μπορεί να είναι από είκοσι πέντε (25) έως πενήντα (50) μέλη. Σε ποσοστό ένα τρίτο (1/3) του συνολικού αριθμού των μελών εκπροσώπων φορέων ορίζονται επιπλέον μέλη, μετά από κλήρωση, δημότες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους καθώς και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους. 
Οι υποψηφιότητες των μελών κατατίθενται εγγράφως στο γραφείο της Γραμματείας Επιτροπής Διαβούλευσης δήμου Πέλλας, στη Δ/νση: Γιαννιτσά, Εθν.Αντίστασης και Χ’’δημητρίου γωνία (2ος όροφος), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εντός δέκα ημερών από την ημέρα δημοσιοποίησης της παρούσας. Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν απαραίτητα σύντομα στοιχεία βιογραφικού, καθώς και στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail).
Πιστεύουμε πως η ανταπόκρισή σας θα είναι θετική, αφού ο ρόλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη δυναμική του δήμου μας.

Γραφείο Τύπου 


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 σχόλια:

 1. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΣΤΑΜΚΟ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ; ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ 16 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ 15. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙΣ. ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ; ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. Η ΕΝΤΕΧΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ; ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΛΑΤΗ; ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΝΟΜΙΖΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΘΟΔΙΚΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ...

   Διαγραφή
 2. Καλό το παραμύθι σου αλλά σου λείπει ο Δράκος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.