Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η όμορφη Διαμαντένια από τα Γιαννιτσά, στο… Deal! (φωτο)




Μια πολύ όμορφη παρουσία εκπροσωπεί το Ν. Πέλλας στο καθημερινό τηλεοπτικό παιχνίδι του ALPHA, Deal. Ο λόγος για την 28χρονη Διαμαντένια Σαπαντζή από τα Γιαννιτσά, η οποία συμμετέχει στο δημοφιλές παιχνίδι εδώ και ένα μήνα περίπου και στις αρχές Μαρτίου θα προβληθεί το επεισόδιο όπου, ως επιλεγμένη παίχτρια, θα «ντιλάρει» με τον Τραπεζίτη διεκδικώντας  το ποσό των 60.000 ευρώ.
Η Διαμαντένια, η οποία έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Ειδικής Αγωγής, όπως μας είπε, έκανε αίτηση στο παιχνίδι για να ζήσει την εμπειρία και κάποια στιγμή κλήθηκε από την παραγωγή στην Αθήνα για να συμμετάσχει σε αυτό. «Πράγματι η εμπειρία ήταν φοβερή και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από την συμμετοχή μου», μας λέει η Διαμαντένια, η οποία εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια και για τον παρουσιαστή του παιχνιδιού Χρήστο Φερεντίνο: «Είναι μοναδικός, με χιούμορ, άνεση κάνοντας όλους τους παίχτες να νοιώθουν άνετα και οικεία σε όλα τα επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού», καταλήγει η όμορφη παίχτρια του Deal από τα Γιαννιτσά.
Εμείς της ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία, η τύχη να είναι μαζί της, να «ντιλάρει» και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μπραβο στη κουκλα μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να ακολουθησουν και αλλες κοπελες , οπως η Διαμαντενια , η Σταματιαδου στο ΣΤΑΡ και ,εν συνεχεια να δουμε και σε αλλα καναλια , κοπελες της περιοχης μας.ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε ακριβώς θα προβληθεί το επεισόδιο με την Διαμαντένια μας; Καλη επιτυχία Διαμάντω (Μια οικογεινιακή σας φίλη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κοριτσάρα μου!!! Μας εκανες περήφανους !!!!!! Θα σε καμαρώσουμε και στην Κρητη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.