Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραγωγός ρεύματος και αγρότης αποφάσισε να γίνει ο Σάκης Ρουβάς



Ο διάσημος τραγουδιστής, ηθοποιός, παρουσιαστής και κριτής σε τάλεντ σόου, ίδρυσε την «SK ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με έδρα τη Νέα Μάκρη Αττικής και με κύρια δραστηριότητα στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής και της ενέργειας.
Μάλιστα, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, όπου δημοσιεύτηκε το καταστατικό, αναφέρεται ότι το μετοχικό κεφάλαιο αγγίζει τα 24.000 ευρώ και «καλύπτεται εξ ολοκλήρου με καταβολή μετρητών του ιδρυτή: Αναστάσιου Ρουβά του Κωνσταντίνου και της Μαρίας-Ιωάννας, καλλιτέχνη», ο οποίος και κατέχει τις 1.000 ονομαστικές κοινές μετοχές αξίας 24 ευρώ η κάθε μία.

Τα σχέδια του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα λάβουν «σάρκα και οστά» στην Καρδίτσα όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο ενώ στη συνέχεια πρόκειται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις με την κατασκευή θερμοκηπίων τα οποία θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας προ ημερών, σε εκδήλωση στην Καρδίτσα ζήτησε τη βοήθεια των κατοίκων της τοπικής κοινωνίας για να γίνει το όνειρό του πραγματικότητα. «Οπως είπα και με την Κάτια, είναι σαν να περιμένουμε το... πέμπτο μας παιδί. Υστερα από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω τη βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Επιδοτηση θελει;;;; αφου στράφηκε και ο ρουβας στην αγροτια τί να πω;;;"" σε καθε σπιτι κι ενας τρελος και στο δικο μας ολοι"""". Ετσι λενε στο χωριο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε κάποιες απορίες στην παρουσίαση που έκανε στην Καρδίτσα. Ρωτούσε ποια η διαφορά της κοπριάς απ'τα σκατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νο κομεντς!!!!!!! ( δηλ: κανενα σχολιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.