Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας: "Ανάβαση στη Τζένα με μέλη του ΕΟΣ Κομοτηνής"




Το πρόγραμμα του Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia συνεχίζεται με μία δύσκολη ανάβαση. Τα χιόνια στα βουνά ακόμα κρατούν, οι υψηλές θερμοκρασίες όμως τα λιώνουν με γοργούς ρυθμούς. 

Ο καλός καιρός δίνει την ευκαιρία για μια από τις τελευταίες αναβάσεις σε χιόνι για τη σεζόν και για αυτό το λόγο το Σάββατο 25 Μαρτίου θα πραγματοποιήσουμε κοινή ανάβαση με μέλη του ΕΟΣ Κομοτηνής στην Τζένα με σκοπό να φτάσουμε στην ψηλότερη κορυφή αν οι συνθήκες του χιονιού και του καιρού το επιτρέψουν.

Ο βαθμός δυσκολίας είναι ιδιαίτερα υψηλός, ενώ η πορεία αναμένεται να ξεπεράσει τις 10 ώρες συνολικά. 

Απαιτείται ο κατάλληλος εξοπλισμός για χιονισμένο αλπικό πεδίο, ενώ η κατάσταση του χιονιού μπορεί να κάνει απαραίτητο τον χειμερινό εξοπλισμό για την προσέγγιση της κορυφής.

Η εκκίνηση τελικα ορίζεται για τις 7:30 στην πλατεία της Νότιας.

Όποιος σκοπεύει να ακολουθήσει οφείλει να επικοινωνήσει για να γίνει συνεννόηση. Καλό είναι να μην ξεκινήσει κανείς μόνος χωρίς συνεννόηση.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.