Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόσκληση φορέων για την αναβίωση των Ανθεστηρίων στην Έδεσσα



Ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ προσκαλούν σε συνάντηση εργασίας όλους τους φορείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για αναβίωση των Ανθεστηρίων. Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα και για την επιτυχή του έκβαση απαιτείται η μέγιστη δυνατή συμμετοχή.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον των φορέων να συμμετάσχουν στη σημαντική αυτή προσπάθεια.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. αν ειναι με χορηγους πολυ καλα να ξεκινησει,
    ουτε ενα ευρω απο τα λεφτα του δημου οπως εγινε με τα ρεζιλικια του γιαννακη με τα καρναβαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρακί δεν έχει ο κ@λ@ς μας καράβια αρμενίζουμε. Προεκλογικά σχέδια στη θάλασσα με ναύτες από πολιτικό ναυάγιο μόνο σαλάχια πιάνει. Κατάλαβες καπετάνιε που δεν ξέρεις κολύμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να μπορέσουν να το κάνουν. Θα είναι πολύ ωραία αναβίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι υπεύθυνοι του τουρισμού και προβολής του τόπου στο Δήμο Έδεσσας χωρίς πρόγραμμα αλλά κυρίως χωρίς όραμα και σχεδιασμό παρασύρουν τον "Καπετάνιο" για άλλη μια φορά να ρίξει το καράβι στα βράχια. Το απέδειξαν άλλωστε εδώ και χρόνια με τα τερτίπια τους.
    Σε μια εποχή που τα πάντα περνούν από κόσκινο στη συνείδηση των πολιτών, μόνο ως ένα προεκλογικό πυροτέχνημα, χωρίς συνέχεια, μπορεί να εκληφθεί.
    Αυτό, μαζί με πολλά άλλα πυροτεχνήματα θα είναι το πολιτικό "Βατερλό" όλων των εμπλεκομένων "καπετάνιου" και "ναυτών"...............
    Πέρασαν, ανεπιστρεπτί, οι καιροί των λαοπλάνων πολιτικάντηδων που με παρόμοια τερτίπια παρέσερναν το λαό.
    Δεν μασάει πλέον τον "γιαρμά" που του ταΐζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω να καταργήσουν και το καρναβάλι. Δεν χρειάζονται αυτές οι βλακείες.

      Διαγραφή
  5. Δήμος Εδεσσας ο μεγαλύτερος εργοδότης της περιοχής με 270 μόνιμους εργαζόμενους! εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στα καρναβάλια η τα ανθεστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε Γιάννου σε πήραμε χαμπάρι. Με άρτο και θεάματα δε διατηρείσαι στην επικαιρότητα. Έργα ουσίας και όχι βιτρίνας περιμένει από σένα ο τόπος και αυτό δεν του το προσφέρεις. Το να κάνουμε κάτι για να φανούμε, πάει πια πέθανε. Κλείνουν οι καταρράκτες, που έπρεπε να είναι το χρυσωρυχείο της πόλης σε μόνιμη βάση όλο το χρόνο για την ανάπτυξη του τουρισμού και θέλεις να ανεβάσεις τον τουρισμό για μια μέρα!!!!!!!!!! τον χρόνο με τα ανθεστήρια. Ας γελάσουμε ομαδικά.
    Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Τώρα σωθήκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μείνετε στην μιζέρια σας. και όχι πανεπιστήμιο δεν θα σας ξα΄ναρθει, θα χάσετε και ότι έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια!!!!!!!!!! Είναι ότι καλύτερο για την πόλη μας!!!!!!!!!Όλοι μαζί μπορούμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις διάβασα τα σχόλια!!!!!!!!!Κρίμα γιατί φαίνονται κακοπροαίρετα!!!!Τι ντροπή!!!!! Αντί να επικροτήσουμε τους ανθρώπους για την προσπάθεια και τον κόπο που θα καταβάλουν...Εκπλήσσομαι με την άποψη μερικών, που δεν έχουν ιδέα, για το τι θα πει τουρισμός και προσέλκυση επισκεπτών!!!!! Επιτέλους από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.