Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης στο Δήμο Έδεσσας (φωτο)



Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Σταύρου Κοντονή στο Δημαρχείο Έδεσσας, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, εκτός του κ. Υπουργού και του Δημάρχου Έδεσσας, συμμετείχαν οι Βουλευτές Πέλλας κ. Θ. Τζάκρη και Γ. Σηφάκης, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθ. Αηδονά, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρ. Στάμκος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ι. Τσώτσος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φ. Γκιούρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Το κύριο θέμα συζήτησης, που τέθηκε από το σύνολο των φορέων που τοποθετήθηκαν στη συνάντηση, ήταν η ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στην Έδεσσα, για το οποίο ο κ. Υπουργός ανέφερε ότι έχει δρομολογηθεί και άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα η Έδεσσα να αποκτήσει ένα σύγχρονο δικαστικό μέγαρο που θα τονώσει το κύρος της Δικαιοσύνης και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες. Μάλιστα, το σχεδιαζόμενο Δικαστικό Μέγαρο θα αναγερθεί με τη μέθοδο της σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και η Έδεσσα θα αποτελέσει πιλότο, εφόσον πετύχει το εγχείρημα, για την πραγματοποίηση αντίστοιχων έργων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Επίσης, ο κ. Υπουργός δήλωσε ότι θα επαναλειτουργήσει η μεταβατική έδρα διοικητικού πρωτοδικείου στην Έδεσσα, που καταργήθηκε πριν λίγα χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και ζητήματα που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργού, όπως το συγκοινωνιακό πρόβλημα της Πέλλας και η ανάγκη στελέχωσης του Α.Τ. Άρνισσας, τα οποία ο Υπουργός δεσμεύτηκε να μεταφέρει στους συναδέλφους του αρμόδιους υπουργούς.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κατέθεσε υπόμνημα θέσεων και αιτημάτων στον κ. Υπουργό, με κύριο αίτημα την ανέγερση Δικαστικού Μεγάρου στην Έδεσσα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ???...Εεε...χμ...ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ "ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Γιάννη η Τζάκρη είναι κρατικοδίαιτη. Εσύ όμως ξέρεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως επενδύονται. Ποιος ιδιώτης θα συμπράξει και θα βάλει τα λεφτά του για την κατασκευή; Εσύ θα τα έβαζες; Άρα και αυτό το έργο στις καλένδες. Όλα για το θεαθήναι, όπως και όλες οι επισκέψεις των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΑ ΤΟΝΩΣΕΙ ΤΟ ......ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ
    ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΩΝ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
    ΕΔΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΠΟΛΕΙΑ, ΔΕΗ-ΟΤΕ Κ.Λ.Π, ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ;
    ΘΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η΄ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΟΠΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ F1 ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ
    ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΣ {ΓΙΑΝΝΟΥ- ΣΤΑΜΚΟΣ} ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ {ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και οι δύο (Στάμκος - Γιάννου) άβουλοι και μοιραίοι. κρίμα στις δύο πόλεις! και οοι δύο οφείλουν τα πάντα στη Ν.Δ. δυστυχώς απεδείχθησαν ανθρωπάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ΝΔ ξέρουν πλέον πολύ καλά τον Γιαννου εξάλλου ποτέ ειτανε ΝΔ ? Ακόμα και στην δουλειά του μπήκε έπη πασοκ !απλά το παίζει μία με τον αστυφύλαξ μία με τον χωροφυλαξ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.