Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα "Λαζάρια" Ματαράγκας & στο Μεσολόγγι ο ΜΠΣ Γαλατάδων Πέλλας "Ο Φίλιππος"


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατάδων Πέλλας « Ο Φίλιππος» συμμετείχε το τριήμερο 7,8 και 9 Απριλίου 2017 στα Λαζάρια και στις Εορτές Εξόδου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου.

Τα Λαζάρια, είναι γιορτές τιμής και μνήμης και οργανώνονται κάθε χρόνο στη Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας, το απόγευμα του Λαζάρου, σε ανάμνηση των γεγονότων που έγιναν στην περιοχή, κατά την Έξοδο του Μεσολογγίου, όταν οι λίγοι κάτοικοι της περιοχής, θέλησαν να κάνουν αντιπερισπασμό στις πολιορκητικές δυνάμεις. Ο Σύλλογος μας είχε την χαρά να συμμετέχει με τα χορευτικά του τμήματα, δίνοντας  για άλλη μια χρονιά, δυναμικά το παρών! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον  αδελφό Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας για την τιμητική πρόσκληση και τη θερμή  φιλοξενία. 

Επίσης, τα μέλη του συλλόγου μας συμμετείχαν με θρησκευτική κατάνυξη και πατριωτική υπερηφάνεια  στην 191η Επέτειο της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων, μια από τις ηρωικότερες σελίδες των εθνικών μας αγώνων.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του συλλόγου, εν όψει των εορτών του Πάσχα, εύχονται  ο αναστηθείς Χριστός να φωτίζει τις καρδιές όλων μας!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.