Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρυσά μετάλλια για τους Δ. Τουλκερίδη & Λ. Κυριακίδη του παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννη" Ευρωπού


Το Σάββατο 6-5-17 διεξήχθη στην πόλη της Μεσσήνης-Καλαμάτας το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων-παγκορασίδων ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης. Ο Σύλλογος ''Καραγιάννης'' Ευρωπού συμμετείχε με τέσσερις προκριμένους αθλητές κατακτώντας δύο Χρυσά μετάλλια και μια πέμπτη θέση.
Χρυσό μετάλλιο, για δεύτερη συνεχή χρόνια, κατέκτησε ο Τουλκερίδης Δημήτριος στα 100 κιλά ελευθέρας πάλης, κάνοντας σε τέσσερις αγώνες τέσσερις νίκες. 

Χρυσό και ο Κυριακίδης Λάζαρος στα 66 κιλά ελευθέρας πάλης, κάνοντας σε τρεις αγώνες τρεις νίκες.

Την πέμπτη θέση κατέκτησε ο Δημητριάδης Παναγιώτης στα 59 κιλά ελευθέρας πάλης αφήνοντας από την συνολική παρουσία του πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον. 

Ο Καράι Όλτιον αν και είχε βγει πρώτος στα προκριματικά, πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό κατετάγη έβδομος στα 47 κιλά.

Το Δ.Σ.του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για της επιτυχίες τους,  αλλά θέλει να ευχαριστήσει και να σταθεί στην προσπάθεια που έγινε από τον προπονητή του συλλόγου κ.Παυλίδη Θεοδόσιο, ο όποιος συνόδευσε οδικώς  τους αθλητές , κοουτσάρισε και τους γύρισε το ίδιο βράδυ πίσω. Ευχαριστούμε Δάσκαλε για την ευθύνη που πήρες και την χαρά που μας έδωσες. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.