Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Θάνος Τζήμερος στην Έδεσσα



Ο πρόεδρος της "δημιουργία, ξανά!" Θάνος Τζήμερος θα βρίσκεται το Σάββατο 20 Μαΐου στις 11:30 στην Έδεσσα στο καφέ "Ψηλός Βράχος" , όπου θα συναντηθεί με φίλους του κόμματος και στην Κοζάνη στις 18:00 στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων» όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θ' ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: 

«Ως Πότε Θα Πυροβολούμε την Ανάπτυξη;»

Ο κ. Τζήμερος θα παρουσιάσει πόσο εύκολο είναι η χώρα να ανακάμψει αλλά και πόσο αδύνατο είναι αυτό όσο οι κρατιστές κυβερνούν το τελευταίο σοβιετικό μόρφωμα της Ευρώπης. «Την ανάπτυξη τη φέρνει ο επενδυτής. Κανένας άλλος. Αυτός δεν χρειάζεται το κράτος. Χρειάζεται να σταματήσει το κράτος να τον καταδιώκει. Τι κάνουν τα κράτη που ευημερούν; Γιατί δεν κάνουμε κι εμείς το ίδιο;» μερικές από τις επισημάνσεις που αναμένονται στην ομιλία του Προέδρου της Δημιουργίας. 
Την Κυριακή 21 Μαΐου στην Περαία Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Royal Hotel στις 19:00. 
Ο Θάνος Τζήμερος θα παρουσιάσει τους στόχους και τις θέσεις της Δημιουργίας για την ανάπτυξη και ο Βασίλης Πανίδης, πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, την Περιφερειακή Οργάνωση της Δημιουργίας στη Θεσσαλονίκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με φίλους και μέλη.

Την περιοδεία διοργανώνει η Περιφερειακή Οργάνωση Θεσσαλονίκης, της Δημιουργίας, Ξανά!
Είσοδος ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις.
Μπορείτε να μας βρείτε: Site: http://www.dimiourgiaxana.gr/el/


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Θάνο, σώσε μας! Και αν χρειαστεί σκίσε καμιά αφίσα, ρίξε κανένα χαστούκι! Ξέρεις εσύ απ' αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ...ΕΚΛΑΨΕ (ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ)!!!

      Διαγραφή
  2. Θανο μην τους ακούς προχώρα!! Deutschland Uber Alles..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου ρε Τζήμερε του "νέου ύφους και νέου ήθους" στην πολιτική αντιπαράθεση. Και αν πέσει και ...καμιά σφαλιάρα, είπαμε "νέο ήθος" ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.